Suzukiciler Bu İlana Dikkat Edin.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ulash1907 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,882
Ynt: Suzukiciler Bu İlana Dikkat Edin.

Serdar Özcan' Alıntı:
Ya arkadaşlar benim biraz kafam karıştı; bu forumda paylaştığınız değerli tecrübelerinizi gecelerce okudum ve 5 kapı 2001 Vitara'da karar kıldım.
Son bir aydır fellik fellik araç arıyorum; düzgün araba çok az var ve olanlara da 20-21 gibi rakamlar çekiyor satıcılar. Açıkçası güzelim sonbaharı kaçırmamak adına daha fazla ertelemek istemedim ama 3, 4 bin lira fazla vermek de pek akıllıca değil galiba... ::smiley:
eğer 4 çeker sorunsuz bir araç alacaksanız bence 3-4 milyar gözünüze fazla gelmesin sorunlu araç zaten o parayı yer üstünede can sıkıntısı

Etiketler

Serdar Özcan' Alıntı:
Ya arkadaşlar benim biraz kafam karıştı; bu forumda paylaştığınız değerli tecrübelerinizi gecelerce okudum ve 5 kapı 2001 Vitara'da karar kıldım.
Son bir aydır fellik fellik araç arıyorum; düzgün araba çok az var ve olanlara da 20-21 gibi rakamlar çekiyor satıcılar. Açıkçası güzelim sonbaharı kaçırmamak adına daha fazla ertelemek istemedim ama 3, 4 bin lira fazla vermek de pek akıllıca değil galiba... ::smiley:
ucuza alıp sanayide hem can sıkıcı uğraşlar vererek aradaki farkı harcayacanıza düzgün bir araç alıp keyfini sürmeyi deneyin bence

elinde aracı bulunan arkadaşlar değilde bu değerlendirmeyi aracı olmayanlar yapmalı derim ben,
bazıları yüksek fiyatlara aldı diye diğer arkadaşlar da aynı parayı verecek değil emin olun hem temiz hem de makul fiyatlara çok güzel araçlar var, biraz daha bekleyin derim ben..

e.postacı' Alıntı:
elinde aracı bulunan arkadaşlar değilde bu değerlendirmeyi aracı olmayanlar yapmalı derim ben,
bazıları yüksek fiyatlara aldı diye diğer arkadaşlar da aynı parayı verecek değil emin olun hem temiz hem de makul fiyatlara çok güzel araçlar var, biraz daha bekleyin derim ben..
ben dedıgınız gibı arac bula bılmek ıcın bır yıl arastırdım rızeden zonguldaga kadar karadenız bolgesınde satılık tum vıtaralara baktım dogu anadolu ve antep -urfa tarafına dahıl emın olkı rahat 70-80 arac baktım mutlaka bı yerınde sorunu cıkıyo mtor yada sanzumanı saglam olanın sasesı bozuk sasesı saglam olanın motoru artık her ılde kandıllerı mesaj laştıgım yada arayım göruştugum usta arkadaslarım oldu o nedenle dıyorum ucuz araca gırıp rıske atmasın emın olkı mekanık sorun cıkacagına kaportası sorunlu olan alsın şaseye yorum yapmıyorum cunku suzukı vıtaraların şasesı onden ıslem gordumu randuman vermıyo kesınlıkle şasede taviz vermemelı

e.postacı' Alıntı:

Hem temiz hemde makul fiyata çok güzel araçlar var demişsiniz sinan bey madem o zaman neden almıyorsunuz siz kışı bekliyorsunuz

Bende ikinci el araç aldım araç görünüş itibari ile içler acısıydı ama motor sağlam sanzımanda sorun yok, yürüyen aksam tamir görmüş ama sorunsuz çalışıyor, kaporta boyandı oldu bitti, iki senedir kullanıyorum arıza yok masraf yok, şu anda komple boyalı olduğu için dışarıdan bakan yeni zannedebilir. Biraz şans işi.

cenkcc' Alıntı:
Hem temiz hemde makul fiyata çok güzel araçlar var demişsiniz sinan bey madem o zaman neden almıyorsunuz siz kışı bekliyorsunuz

çok basit o makul para bende yok ;) ;) :D kredi çekip borçlanmak istemyorum ;D ;D ;D

e.postacı' Alıntı:
çok doğru söylüyosun dursun usta,
Sinan Bey öncelikle tecrübelerinizi burada bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. 16000TL'nin üstüne pazarlık etmeyin demişsiniz. Bu fiyatı kaç model vitaralar için yazdığınız öğrenebilirmiyiz.

98-2001 5k jlx kasa olanlar piyasada en çok tercih edilenler,ilada bu kasa olacak diye bir kaide yok paraya göre japon üretimlerde gerçekten güzel tercih, dedimya paran varsa yenisi yoksa eskinin iyisi :D :D

bide arkadaşlar şunu unutmayalım herşeyden önce ucuz olucak diye aracın iyisinden taviz vermeyin, ucuz etin yahnisi çabuk olur unutmayalım

e.postacı' Alıntı:
98-2001 5k jlx kasa olanlar piyasada en çok tercih edilenler,ilada bu kasa olacak diye bir kaide yok paraya göre japon üretimlerde gerçekten güzel tercih, dedimya paran varsa yenisi yoksa eskinin iyisi :D :D

bide arkadaşlar şunu unutmayalım herşeyden önce ucuz olucak diye aracın iyisinden taviz vermeyin, ucuz etin yahnisi çabuk olur unutmayalım

Kesinlikle katılıyorum, 3 bin lira ucuza alırsınız sonra yavaş yavaş sorunlar çıkar, bir bakmışsınız zaten 5 bin lira harcamışsınız...

sinaa' Alıntı:
kesınlıkle katılıyorum ben 19 a malettım arabayı aksesuarsız oda bınbır pazarlıkla arkadasım goya 1700 0 e aldı suan komple sanzuman ve motr yaptırdı hesabını sen yap bıde elemanın saselerı yamukmus valla benım arabam suan 24 bıne geldı sadece vıncım yok oda bulungdugum bolge ıklımınde gereksız cunku agac yok yada baglıya bılecehım bıse yok ama arabanın temız oldugumu ellı metreden anlarsın bak ben sana benım arabanın resmını kyuyorum yarında dıgerının resmını cekcem farkı gozlerınle anla

20082010425.jpg

e.postacı' Alıntı:
vaaay patileri yenilenmiş, bu güzel işte
ya ben 4 patıyı zor buluyodumn esım dostum ne kadar bolmus ınanmazsın herkes hallederız dıydu bende baslarından sallıyolar dıyodum hepsınden özur dılerım :smiley: aynı gun ankara ve ıstanbuldan (4 u sıfırdı taktım) tplam 10 adet mt lastık geldı 6 tanesı bosta

gokhan5234' Alıntı:
sinaa' Alıntı:
Aracınız temiz duruyor cidden, kazasız belasız kullanın. Ben de geçen gün Ortaköy'de park halinde bir Suzuki gördüm ve daha sokağın başından ne kadar derli toplu bir araba dedim, sonra park edince yanına gidip inceledim gerçekten mükemmeldi. Ama şimdi satıcı o arabaya 20 bin, 19 bin istese kimse aramaz...

sinaa' Alıntı:
Aracınız temiz duruyor cidden, kazasız belasız kullanın. Ben de geçen gün Ortaköy'de park halinde bir Suzuki gördüm ve daha sokağın başından ne kadar derli toplu bir araba dedim, sonra park edince yanına gidip inceledim gerçekten mükemmeldi. Ama şimdi satıcı o arabaya 20 bin, 19 bin istese kimse aramaz...
bak kartalda beyaz bırtanne vıtara vardı 2000 mdel 80000km araba tamamen orjınal hata yk 2000 dıydu 19 a alırsın o araba alınır tabı satılmadıysa sahıbınden com daydı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Geri