Symbian İçin Navigasyon Yazılımları?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasarergun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,900

Etiketler
Ynt: Symbian İçin Navigasyon Yazılımları?

Yaşar hocam symbian için harika programlar var, internette biraz araştırabilirseniz ücretsiz birçok program bulabilirsiniz. Aşağıdaki linkte yer alan özellikle Amaze, NavFun, Mobile GMaps ve GpsMap programlarını tavsiye ederim. Google Map üzerinden realtime navigasyon yapabiliyorsunuz... Bu arada sanırım bir de bluettoth gps alıcısına ihtiyacınız olacak?

http://www.handango.com/SoftwareCatalog.jsp?siteId=1&Ns=Price%7c0&N=7+96166

garmin en guzeli ve haritaları ayrıntılı baska program aramayın derim ben kullanıyorum ve super

yol' Alıntı:
Bir de cep telefonundan http://www.google.com/gmm adresine girerseniz harika bir arayüzle Google Map'e ulaşabiliyorsunuz...
Google Map telefonumda yüklü. Bulunduğunuz ortamı gösterdiği gibi, sizi beraber seyahatta ediyor. Ama yol tarifi menüsü olmasına rağmen '' bu güzergahta yol bilgisi yok'' mesajı alıyorum. :(

aa-tolga' Alıntı:
garmin en guzeli ve haritaları ayrıntılı baska program aramayın derim ben kullanıyorum ve super

Tolga bey ben garmin i p990i ye yüklemeye çalıştım ama olmadı birtürlü.Sizin telefon da p990i ise nasıl yaptığınız konusunda bana yardımcı olursanız memnun olurum.

M.Gökhan' Alıntı:
Tolga bey ben garmin i p990i ye yüklemeye çalıştım ama olmadı birtürlü.Sizin telefon da p990i ise nasıl yaptığınız konusunda bana yardımcı olursanız memnun olurum.

http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=3941 buradan senin telefona olan symbian programını indir

forumlardan garmin nasıl yuklenir detaylı her yerde var

Aslında programı indirdim kurdum ama çalıştıramadım.1 hafta uğraştım ama olmadı gene de çalıştıramadım.Forumlarda yazanları tek tek okudum 2 şer defa yaptım olmadı.

Aslında benim merak ettiğim bu programı p990i de kullanan birisi varmı sorusuydu.Sanırım siz kurdunuz ve sorunsuz kullanıyorsunuz programı.

M.Gökhan' Alıntı:
Aslında programı indirdim kurdum ama çalıştıramadım.1 hafta uğraştım ama olmadı gene de çalıştıramadım.Forumlarda yazanları tek tek okudum 2 şer defa yaptım olmadı.

Aslında benim merak ettiğim bu programı p990i de kullanan birisi varmı sorusuydu.Sanırım siz kurdunuz ve sorunsuz kullanıyorsunuz programı.
Bende Nokia 6220 c var ve yeni nokiaların symbian olan hepsine kurdum,samsung omnia ya ve winows mobile 6.1 işletim sistemi olan telfonlara birde laptoba kurdum harici gps de var super calısıyor.Ama p990 i ye kurmadım ama ondada calısır farketmez ilk once hafıza kartına 3 dosyayı kuracaksın sonra haritaları ve unl dosyalarını garmin klasorunun icine atacaksın crackleyip

Merhaba, bende nokia 5800 var. Arazide rota iz kaydı yapabileceğim bir program arıyorum, önerebileceğniz bir program varmı?
Google earth veya maps devamlı şebeke bağlantısı istediğinden bir sonuç alamadım. Teşekkürler..

thetrio' Alıntı:
Merhaba, bende nokia 5800 var. Arazide rota iz kaydı yapabileceğim bir program arıyorum, önerebileceğniz bir program varmı?
Google earth veya maps devamlı şebeke bağlantısı istediğinden bir sonuç alamadım. Teşekkürler..

NDrive a bir bakın

merhaba arkadaşlar. benimde bir isteğim olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim. benim telefonum 5800. garmın v5.50 yükledim güzel çalışıyor. yanlız benim aradığım proğram topografçıların kullandığı nokta kaydı yapan nokta bulan yani el gprs görevini yapan proğramı arıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.

diyar0621' Alıntı:
merhaba arkadaşlar. benimde bir isteğim olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim. benim telefonum 5800. garmın v5.50 yükledim güzel çalışıyor. yanlız benim aradığım proğram topografçıların kullandığı nokta kaydı yapan nokta bulan yani el gprs görevini yapan proğramı arıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.
Merhaba, uzun zamandır bu konuda araştırma yapıyorum. Birçok program denedim.
Bunların içinde AFTrack isimli bir gps programı var, başarılı bir program.
http://afischer-online.de/sos/AFTrack/index.html bu linkte ayrıntılı bilgisi var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR