<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1672" data-quote="güngör" data-source="post: 1323943"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1323943"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1323943">güngör' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
<b>Ynt: Syncro</b><br />
<br />
pin-pon merhaba,<br />
<br />
syncro'yu çok güzel anlatmışsınız T3 gerçekten benim içinde muhteşem araç ancak benzinli 2.1 boxer motorları tek handikaplarıdır, Türkiyede dizel motor ile modifiye edilmiş birkaç T3 mevcut.<br />
<br />
<br />
<br />
Buradaki tesbitlerinizde revize edilecek yerleri anlatayım;<br />
<br />
T4 ve 5 alt ve yan saclar T3 gibi köşeli birleşmemiştir,yan saclar taban sacından en az 10 cm kadar aşağıya devam eder ve buda dıştan bakıldığında alçak izlenimi verebilir oysa T3 14 jant,T4 15 jant,T5 16 janttır.<br />
<br />
T4 de T3 gibi yağlı viskoz kavramadır T5 elektiriklidir, T3 syncro kullanan bir dostum T5 elektirikli kavramanın daha iiyi olduğu<br />
görüşünde ben bu konuda yorum yapacak bilgide değilim.<br />
<br />
T4 ve T5 lerde T3 gibi diff.kilit standart donanım değildir,en azından Türkiyeye gelenler böyledir. T4 diff.kilidide havalı %100<br />
kilittir. Nereden biliyorum bendeki T4 syncro böyle olduğundan biliyorum (avatarımdaki T4)<br />
<br />
T4 lerin benim kullandığım kısa şasileri T3 ile aynı dingil aralığında olduğundan arazi performansı daha başarılıdır. Türkiyeye<br />
getirilen (doğuş oto) T4 ler genel olarak standart donanım uzun şasi ve özellikle 2003 modelleri 2.5 TDİ 88 hp dir.<br />
<br />
Umarım bilgiler işe yarar,selamlar.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Merhaba Güngör bey <br />
Yukarıdaki yazıyı yazalı baya zaman olmuş ama size ihtiyacım var, <br />
<a href="mailto:l.phlvn@gmail.com">l.phlvn@gmail.com</a> mail adresime iletişim bilgilerinizi bırakırsanız dizi hemen aramak isterim, teşekkürler.</div>