T 5 Wosvagenyüksek Tavan İçin Projei Olan Varmı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serhatt.salk.1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,681

Etiketler
Ynt: T 5 Wosvagenyüksek Tavan İçin Projei Olan Varmı

Merhabalar;

Oncelikle forumumuza hosgeldiniz. Kendinizi tanitim bolumumuzde tanitirsaniz memnun oluruz.

Ikinci olarak bu baslikta anlatmak istediginiz tam net degil. Eger yanlis anlamadiysam T5 yuksek tavan bir araciniz var ve icini yapmak istiyorsunuz dogru mu anladim?
 

Ynt: T 5 Wosvagenyüksek Tavan İçin Projei Olan Varmı

Öncelikle merhabalar. Aracınız hayırlı olsun.allah belasız,kazasız kulandirmasini nasip etsin. Bende uzun zamandir t 5 yüksek tavan projelerni cizmeye uğraşıyorum. Bir kac model cizdim. Yalnız bilgisayar konusunda çok zayıfım.yarin bende bursada olacağım. Size projelerimi gösterebilirim. 05368732770 selamlar. Tibuk
 

Ynt: T 5 Wosvagenyüksek Tavan İçin Projei Olan Varmı

Tibuk bey merhaba;

Projelerinizi "jpg" yada "pdf" formatinda kaydederek sitemize yukleyebilirsiniz. Bunun icin mesaj yazidiginiz bolumun altinda sag tarafta dosya ekle butonunu goreceksiniz. Buraya tiklayarak bilgisayarinizdan dosyalari bulup secebilirsiniz. Dosyayi sectiginizde mesajiniza eklenecektir. Daha fazla resim dosyasi eklemek icin hemen bir altindaki "daha cok eklenti" butonuna tiklayabilirsiniz.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,448
Mesajlar
1,518,090
Kayıtlı Üye Sayımız
172,103
Kaydolan Son Üyemiz
tolgacevik

SON KONULAR



Geri
Üst