<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="taiga" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
taiga' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Manueli sanırım... Dijtalin fiyatını bilmiyorum, hatta var mı onu da bilmiyorum, beni de çok ilgilendirmiyor açıkçası... Çünkü göstergenin çok önemli olmadığını düşünüyorum...<br />
<br />
Markanın güvenilirliğini daha önemli buluyorum... <br />
<br />
Bu kişisel tercihtir, sen debasto sahiplerini tanıyorsundur güveniyorsundur, çoğumuz ise sadece forumdan biliyoruz bu markayı...<br />
<br />
Son tahlilde herkesin kendi tercihi, keyfine, bütçesine ve zevkine göre seçer ısıtıcısını...(ben zaten karavanı aldığımın ertesi günü taktırdıydım)
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Haldun hocam bunu niye sordum açıklayayım, forumda yazdıklarımızdan ve yazılanlardan benim gördüğüm ''aynı fiyata marka olanı var niye tercih etmedinde yerli takıp maceraya girdin'' gibi bir anlam çıkarıyorum, ve verdiğiniz fiyatlar eberin manuel cihaz fiyatlarıdır, ben kendi karavanıma ısıtıcı fiyatı aldığım zaman eberin dijital cihazı ile shavanın dijital cihazı arasında 800tl fiyat farkı vardı(o günkü kur ve şartlarında, sadece dijital ekranına 250 euro demişlerdi)), manuel olanınadada yaklaşık 350tl fiyat farkı vardı, shavayı tercih ederken yerli üreticiyi destekledik aynı zamanda bütçemize de katkı sağladık, <br />
<br />
amaç buradaki ayrıntıyı arkadaşlar kaçırmasın daha doğru seçim yapsınlar, verilen fiyatta marka olanı manuel yerli olan dijitaldir,<br />
<br />
dijitalin manuele göre artıları vardır, bu artılardan en önemli iki taneside şunlardır;<br />
-arızanın nerede olduğunu gösterir, manueldeki gibi arızayı aramazsınız<br />
-zaman saati vardır istediğiniz tarih ve saatte çalışmasını otomatik olarak sağlayabiliyorsunuz<br />
<br />
tercih artık kişinin kendi kararıdır, herkes bütçesi oranında dilediği cihazı taktırıp güle güle kullansın, neticede hepsi aynı işi yapıp bizleri ısıtıyor,<br />
selamlar</div>