<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı</b><br />
<br />
Bülent alındığım veya gücendiğim bir şey yok, neticede babamın oğlu değil, benim bu işten de hiçbir maddi menfaatim yok,<br />
fakat farkındamısınız hiçbir araştırma yapmadan ve mamülü görmeden yorumlar yapılıyor, bence bu ön yargı...<br />
isteyen istediği marka ve modeli takabilir, herkesin kendi tasarrufu,<br />
benim dikkat çekmek istediğim konu; <br />
bizim en büyük sıkıntılarımızdan biri karavan ile ilgili malzemeleri bulamamak veya bulursak çok pahalı temin etmek değilmi, hep demiyormuyuz içimizden biri çıksada şunları üretse diye, şimdi bir arkadaş çıkmış ısıtıcı imal ediyor bu arkadaşa maddi destek vermesek bile manevi destek vermek gerekmezmi, eğer üreticiler çoğalırsa bu ısıtıcılarında fiyatı aşşağı düşmezmi veya bu arkadaş diğer markalar kadar kaliteli ürün yaparsa webasto ve eber fiyatını düşürmek zorunda kalmazmı, hemen fiyat konusunu öne çıkardınız ama kaliteli bir ürün(daha bu ürünü tanımıyoruz, genel düşünelim) ucuza çıkmaz, maliyetler bellidir, eğer malzemeden çalarsanız ucuza imal edersiniz 100-150$ gibi<br />
1-eber d2 900tl montaj yapıyorlar( ben öyle fiyat aldım) rakım yüzünden birde 450tl sensör için vereceğiz ne yaptı 1350 tl, yerli ısıtıcımız ne kadar 850 tl, eğer yerli üreticinin söylediği doğru ise bu cihazın rakım sorunu yoksa arada 500tl fiyat farkı var<br />
2-dijital ayar kumandası eber d2'de ekstra ücret değilmi, bunda 850tl içinde+ istediğiniz zaman aralığında çalışmasını sağlayabiliyorsunuz, sabah 6'da yola çıkacaksınız saatini 5'e kurarsanız aracın yanına gittiğinizde içerisi ısınmış olarak bulabileceksiniz<br />
<br />
ne dersiniz araştırmaya değmezmi ?</div>