ısıtıcıyı aracın aküsünden çalıştırıyorsanız marşa basarken enerjinin çoğunu marş motoru çekeceğinden bu arada cihazın kartına zarar verebilir, ama yedek aküden çalıştırıyorsanız bir problem yok,
yeni araçlarda marşa basacağınız zaman radyo kapanır araç çalıştıktan sonra çalmaya devam eder, bu devreden elektrik alınırsa cihaza zarar vermez anlık elektirik kesintisininde bir zararı olacağını zannetmiyorum
Debastomu taktırdım. Yaptırdığım 6 litrelik galvaniz depo ile Defender'ın sağ koltuk altındaki göze ikiside sığdı. Sessiz ve sıcak
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]
Teşekkür ederim. Isıtıcının çıkışı pek hoş gözükmüyor şimdilik. Döşemeciyi bekliyorum. Koltuğun altı ve tabana halı ve izolasyon yapacağım. Ondan sonra daha derli toplu gözükür. Yerli sermaye aldığı parayı hakediyor gibi. Olumlu veya olumsuz tüm sonuçları yazacağım buraya...
haftaiçi ısıtıcımızın bir büyük modeli üretimden çıkmaya başladı, bizde bu yeni model ile ısıtıcımızı değiştirdik, cumartesi akşamıda ilk deneme fırsatımız doğdu, ailecek sahile indik bizler dışarıda ailenin hanımları ve yaşlılarıda karavanın içinde sıcacık oturdular, semaverde çay muhabbeti yapıp biraz hava aldık, ısıtıcımız içerisini 20 derece sıcaklıkta muhafaza etti, yeni ısıtıcı eskisine göre daha verimli oldu
Arkadaşlar hayırlı olsun olurda yüksek rakımlı bir kampa giderseniz sonucunu mutlaka burada yazın.Belki hiç bir sorun yaşamazsınız ve bizim sorunumuza köklü çözüm bulmuş olursunuz.