Tampon, Koruma, Sis Farı Projeleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,663
Ynt: Tampon, Koruma, Sis Farı Projeleri

BUMPER.jpg

BUMPER2.jpg

Etiketler

Murat arkadaşım,

Bu resimleri N..m Usta'mı verdi sana? Benim arşivin bir kısmı bunlar, benildiyse sizlere daha fazlasını gönderbilirim. Hepsinin nissan olmasının sebebi benin Nissan kullanıyor olmam.

Karakurt....

Evet, kendisinden almıştım. Eh, hacı hacıyı Mekke'de jipçi jipçiyi, Gezenbilir'de desek yanlış olmaz :smiley:

gerçekten çok guzel olmus, yeni fotografları ve ustanın telefonunuda gonderirseniz sevinirim..

Nedim Usta'nın benim araç üzerindeki çalışmalarını aşağıdaki linkte görebilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8624.0

Kendisinin telefonunu bilmiyorum çünkü herşeyi benim usta organize etti, aşağıdaki linkten Ertuğrul veya Mustafa Bey'e iletişim bilgilerini sorabilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15191.0

Bende mevcut değil fakat ustada olabilir. Genelde Nissan çalışıyordu çünkü.

Bizim tüm araçların, alt muhafazaları, çeki demirleri, ön - arka tamponlarını, vinç montajlarını (seyyar veya sabit) araç üzeri kabin ve kapak montajlarını Nedim Usta yapmaktadır.

İrtibata geçecek arkadaşlar benim adımı verebilirler. (Can Kestane / karakurt)

İrtibat bilgileri;

Oto Nedim
Nedim Karaoğlu
Kadosan E Blok No: 2 Dudullu
0216 420 15 35
0538 425 22 82

gr00.jpg

gr_dtrasera.jpg

gr_angulo.jpg

ya bu haarika bir şey olmuş sizin usta bunları yapabiliyorsa tam anlamıyla bir sanatçı derim ben o zaman

Merak etme, iyi iş çıkartır. Uzun zamandır Nissan üzerine çalıştığı için (bizim yüzümüzden) problemsiz halledecektir.
CK.

bence mükemmel bir eser bu tamponlar bizlerde de görmek istiyoruz.

son mesajdan 1 sene sonra yazdığımın farkındayım, kusura bakmayın. Ancak bir sorum olacak. Subaru Forester aldım, 2003 model. Ne yazıkki araç aksesuarlarını bulamıyorum (yetkili servisi saymıyorum). Ön tampon koruma istiyorum. Bostancı sanayi taraflarında güvenilecek, uygun yerler var mı tavsiye edebileceğiniz?

Ayrıca eski sahibi kayak taşıyıcıları hediye etti. Bar'lara takmak üzere sepet mi alsam, ekstra far da taktırırım belki diye düşünüyorum. Sizler ne dersiniz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR