araf
Ana Kamp
Merhaba doğa tutkunu dostlar!!!
Sizinle canımı sıkan ve canının sıkılmasını istemediğim dostlarla bir konu paylaşmak isterim.Bir araç toplamaktayım. tampon, karter koruma ve port bagajı kadosan oto sanayıde nedim ustaya yaptırmaktayım. 15-20 günde teslım edeceğim dediği aracımı 45 gün olmasına rağmen teslım etmemış ve ne zamanda teslım edece meçhul
arabayı vermiş olduk.. yarım beklıyor, ne aracı alabılıyorum nede bitirtebiliyorum. ödeme şeklımızdekı anlaşma, araca başlayınca yarısını ( kibaşlayınca aldı) , gerı kalan kısmıda araç teslımındeydı. fakat işe başlayınca ve bişeyler yapıp aracı bağladıktan sonra tekrar ödeme istedi, gelmeden aracı alamazsın gibi sözcükler söylemeye başladı. bitsin aracı alırken ödemenıde al dedık ama nafile..... işimiz zor
umarım bitirir , ödemesini alır vede kurtuluruz.. doğa dostları ... ammmmaaannnn aracınıza bişey yaptırırsanız ve yolunuz oraya düşerse , söyledıklerım kulağınıza küpe ola.. saygılar!!!!
Sizinle canımı sıkan ve canının sıkılmasını istemediğim dostlarla bir konu paylaşmak isterim.Bir araç toplamaktayım. tampon, karter koruma ve port bagajı kadosan oto sanayıde nedim ustaya yaptırmaktayım. 15-20 günde teslım edeceğim dediği aracımı 45 gün olmasına rağmen teslım etmemış ve ne zamanda teslım edece meçhul