<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="ilhan hoca" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
ilhan hoca' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Süleyman ve B.Kemal Ataman arkadaşlar,duyarlılığınıza teşekür ediyorum.Emekli öğretmenim,ayvalıkta yaşıyorum,sizlerin arasına katılmak için can atıyorum.Öncelikle 2013 model chevrolet aracımla camper bir karavanla takas yapmayı veya panel van bir araçla takas yapıp,güvenilir bir firmaya verip camper karavan yaptırmyı araştırıyorum.site üyesi dostlardan bu konularda görüş ve düşüncelerini,deneyimlerini paylaşırlarsa memmun olurum...saygılar...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Sayın İlhan Hoca,<br />
Gönlünüzdeki araca en kısa zamanda kavuşmanızı dilerim. Sitede Atiladi (Atilla BEy )'de ve Turan Yücel bey'de kendi yaptıkları 17 m3 camperlar var ve herikiside satılık irtibata geçip incelemenizde fayda var. Panelvan alıp yaptırmayı düşünüyorsanız İmaj Karavan ,Dolphin karavan ve Saly karavan ile irtibat kurabilirsiniz sürece ve vereceğiniz karara bağlı olarak forumdaki pek çok kişi değerli görüşleriyle daha detaylı destek olacaklardır...<br />
kalın sağlıcakla</div>