Siz ses verin yeterki yardım edecek arkadaşta sıkıntınız olmaz Mehmet abi Mercedes araca karavanını yapıyor,Yusuf arkadaşımız forumdaki PSA araca
kamper yapan ilkdir, ayrıca TEKNİK bölümümüzde marka kıyaslamalı başlıklar ve kamperini yapan arkadaşları tanıyacaksınız.
selamlar ben İstanbulda yaşıyorum 45 yaşındayım bir suredir karavanlara cok ilgi duyuyorum ve yavaş yavaş bende başlayacagım. inşallah başarabilirim.benim istedigim arac 2007 fiat ducato veya 2004 mersedes siprinterdi nasıl olacak bilmiyorum ama kararlıyım .araclar hakkında bana bilgi verebilirmisiniz.ben kendim yapmayı duşunuyorun mazemeleri nerden temin edebilirim.bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. şimdiden teşekur ederim.
Turan bey bu haftasonu tarabyada toplanıyoruz, katılın canlı canlı fikir edinin, yer bilgileri bu başlıkda, selamlar
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79168.0
SN.Levent bey tabiki katılırım sizlerle tanışmayı ve fikirlerinizi dinlemeyi cok arzuluyorum.saat kac gibi orada olursunuz,size orada nasıl bulabilirim teşekurler.
SN.Levent bey tabiki katılırım sizlerle tanışmayı ve fikirlerinizi dinlemeyi cok arzuluyorum.saat kac gibi orada olursunuz,size orada nasıl bulabilirim teşekurler.
forumun tanışma kısmına bir mesaj atmıştım fakat özellikle motokaravan başlığına olan ilgimden dolayı buradada sizlerle tanışmak istedim. mesaj yazında yan kısımda görünmüyor ama adım Mahmut. Sivaslıyım ve kısmet oldu 5 yıl önce memleketime yeniden yerleştim. telefon numaramı Sivas'a uğrayacak olan arkadaşlar için forum yöneticileri adına bir sakınca olmaz ise benim için bir sakınasını düşünmediğim için verebilirim. yolu düşen herkesi kim olursa olsun farketmez misafir etmekten, hiç olmazsa bir çay kahve ikram etmekten büyük memnuniyet duyarım. sağlıcakla kalın.
forumun tanışma kısmına bir mesaj atmıştım fakat özellikle motokaravan başlığına olan ilgimden dolayı buradada sizlerle tanışmak istedim. mesaj yazında yan kısımda görünmüyor ama adım Mahmut. Sivaslıyım ve kısmet oldu 5 yıl önce memleketime yeniden yerleştim. telefon numaramı Sivas'a uğrayacak olan arkadaşlar için forum yöneticileri adına bir sakınca olmaz ise benim için bir sakınasını düşünmediğim için verebilirim. yolu düşen herkesi kim olursa olsun farketmez misafir etmekten, hiç olmazsa bir çay kahve ikram etmekten büyük memnuniyet duyarım. sağlıcakla kalın.
Levent bey iyi akşamlar diliyorum,insanlara bukadar duyarlı yaklaşıyorsunuz size cok tşk ederim, işallah cumartesi sabah orada olacagım. hayırlı akşamlar.