Hoşgeldiniz Yusuf bey,
Videolardan anlayabildiğim kadarıyla elinizden iş geliyor, karavanı onarmak size çocuk oyuncağı gibi
gelecektir. Süreci merakla takipte olacağım.
Selamlar.
Yusuf bey aramıza hoşgeldiniz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Mevcut bilgi ve deneyimlerinizle ortaya çok güzel bir karavan çıkacağına inanıyorum. Takipteyiz.
Yusuf Bey'in elinden çok iş geldiğini videolardan da öğrendik. Bu durumda, yapacağınız işin, çok kolay olacağı açık. Gelişmiş batı ülkelerinde malzeme ve ekipman ederleri bize göre epeyce ucuz. Elinden iş gelenler için bu ülkeler, cennet sayılabilir.
Yusuf bey merhaba hoşgeldiniz.
Videolardan anlaşıldığı gibi sizin elinizden maaşallah güzel iş geliyor, karavanınızın gelişimlerini merakla bekliyor olacağım. R 80'e denecek laf yok, o zaten rüştünü dünya çapında Dakar'da ispat etmiş bir motor ama R 25'e bayıldım. Tam koleksiyonluk olmuş maaşallah.
İstanbul-Çanakkale arasını devamlı arşınlıyorum, müsait bir zamanda tanışmak dileğiyle.
Hosbulduk. Basari dileklerini sunan herkese cok tesekkurler. Umarim projenin sonunu getirmek kismet olur. Her ne olursa olsun iyi vakit gecirecegimizden eminiz.
Sagolun.
Yusuf bey merhaba hoşgeldiniz.
Videolardan anlaşıldığı gibi sizin elinizden maaşallah güzel iş geliyor, karavanınızın gelişimlerini merakla bekliyor olacağım. R 80'e denecek laf yok, o zaten rüştünü dünya çapında Dakar'da ispat etmiş bir motor ama R 25'e bayıldım. Tam koleksiyonluk olmuş maaşallah.
İstanbul-Çanakkale arasını devamlı arşınlıyorum, müsait bir zamanda tanışmak dileğiyle.
Merhaba Ahmet Bey Hosbulduk,
Evet ucmakdere kendisini gorenlerin hafizasina cok saglam kaziyor. Malkarada mola vermek isterseniz haberdar edersiniz ama Turkiye ziyaretimiz yazin sonunda olacak. Sari motoru cok ender kullaniyoruz. Ozellikle kromlarina harcadigimiz zaman ve emegi dusununce yeniden yapabilmemiz uzak gorundugu icin onu yastan emekli ettik sayilir, garajda yanibasindaki R80 e genclik anilarini anlatiyor.
Teşekkürler Cavit abi hoş bulduk.
Merhaba doğa severler bende aranıza yeni katıldım sayılır (4 ayı saymazsak) ,sizlerin tecrübeleri dahilinde ufak bir karavan yapmak niyetindeyim.İnşallah herşey yolunda giderde şu çadır olayından bu sene itibarı ile kurtulmuş olurum
Yusuf abi bu arada sende hoş geldin Tekirdağ/Hayraboluluyum bende ama ekmek kapım İstanbul...
Hayrabolu'lu Yusuf bey sizde hoş geldiniz aramıza umarım çadırdan arzu ettiğiniz karavana terfi edersiniz,gerçi çadırın keyfi başka ama,
Bu arada Yusuf'lar çoğaldı