aradığınız karavanınıza kavuşmuşsunuz hayırlı olsun çok sevindim. Benzeri yada aynısı sanırım Bursa'dan Macit amcamızda
var, çok güzel model iyi günlerde kullanın. Selamlar.
aradığınız karavanınıza kavuşmuşsunuz hayırlı olsun çok sevindim. Benzeri yada aynısı sanırım Bursa'dan Macit amcamızda
var, çok güzel model iyi günlerde kullanın. Selamlar.
İsmim Ahmet Özel. İstanbul'da bir bankanın Güneşli Şube Müdürüyüm. Ayrıca bankanın Tarih Kültür Gezi kulübü başkanlığınıda yürütüyorum. Kulüp olarak geçen yıl Adım adım İstanbul projesini başlattık, hocalar eşliğinde İstanbul semt gezileri yapıyoruz. Osmanlı Coğrafyasında dolaşıyoruz. Geçen sene Suriye, Yunanistan, Makedonya, Bulgaristan ve Kırım gezileri yaptık. Bu sene ise Endülüs ve Bosna gezileri gerçekleştirdik. Yaklaşık 1 ay önce sizi keşfettim. Neredeyse işi gücü bırakıp Gezenbilir sitesinin müdavimi oldum. Hemen hemen hepinizi çok yakından tanıyor gibiyim. Cavid Bey, Güngör Bey, Mahmut bey ( MahMut Gümren'in Çılgın karavancılar kitabını da okudum bu arada ) ve birbirinden çok kıymetli diğer üyeleride yakından takip ediyorum. Sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum. İnşallah en kısa zamanda karavanımıda alıp ailenizin karavanlı bir üyesi olurum. Eşim ve iki kızımıda şimdiden karavan kültürüne aşılıyorum ki ilerde sorun yaşamayalım.
Rumuzum cakali, çünkü Ordu-perçembe Çaka'lıyım. Köyümü www.cakakoyu.com sitesinden tanıtmaya çalışıyorum. İnşallah bir gün karavancı dostlarımızı yeşil ve mavinin buluştuğu, turizm bölgesi ilan edilen köyümüzde misafir ederim. Emeklilik hayallerimde 6 ay köyde pansiyonculuk yapmak, diğer aylarda ise karavanla dünyayı dolaşmak var. İnşallah hayallerimize kavuşuruz.
Bütün üyelere saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
İsmail bey, Cavid Bey, Yusuf Bey hoşbulduk, çok teşekkür ediyorum.
Çılgın Karavancılar yazarı Mahmut Abinin soyadını yanlış yazmışım kusuruma bakmasın.
Herkese iyi akşamlar...
Yeni katılan tüm arkadaşlar hoş geldiniz.
Doğamızın daha da güzel, gezilip görülmeye değer olabileceğine, yapacağınız katkılardan dolayı, teşekkürler...