Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,201
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Herkes hoşgeldi,
Sabiha hanım çocuklarınızla aynı yaşta sayılırım bu yüzden sizin yazınız çok hoşuma gitti bir an annem böyle yazı yazsaydı diye düşündüm.. siz burada birçok insana örnek olacaksınız (yeni katılan ve katılmayı düşünen acemi arkadaşlarımıza, hoş bende acemi sayılırım tabi ama katılım konusunda değilim ) Artık belkili ve cesaret isteyen soruların hepsine sizin, kendinizi tanıttığınız bölümü göstereceğiz sanırım.

Etiketler

sn: Sabıha hanım.
Hos geldınız . Hep aradıgınız yer burası mı ?
Buldunuz. İyi kı buldunuz. bız de memnun olduk.

sabih hanım hoş geldiniz ben melihat iyiki geldiniz.

sevgili arkadaşlar
hoşbulduk çok teşekkür ederim hepinize yaybek oğlum yanımda karavanın resimleri yok oğulcuğuma söyleyeyim çeksin göndersin o zaman dediğin gibi yaparım,sevgili mayıstosböce
çok teşekkür ederim, eminim buradaki birçok genç arkadaşın annesi yaşındayım, bu arada laf aramızda kendimi tanıtırken çok heyecanlanmışım herhaldeki çocuklardan birinin doğum tarihini yanlış yazmışım biri 71, diğeri 72 olacaktı 73 nerden çıktıysa ;D tekrar teşekkürler hepinize sayın yugun, yaybek, bualpdi, mayıstosböce, gezmen, derindeniz1,orbay74,ve akıntürk.....sevgiler herkese

Sebiha Hanim ne kadar sicak mesajiniz. Yasam dolu. Tesekkurler. Bence eksiklerinizi liste haline getirin ve benim karavanim basligi altinda actiginiz konuda madde madde sorun. Hepsine tek tek cevap verir oglunuza biraz fikir vermeye calisiriz. İstanbul'da olsaydiniz daha da yardimci olurduk.
Tekrar hosgeldiniz.

teşekkür ederim sayın insel, dediğiniz gibi yapmaya çalışacağım, istanbulda olmayı çok isterdim,uzun süreli kalabileceğim bir yer bulursam(karavan kampı gibi yada otopark gibi) istanbulda gelir kalırım kısmet olursa, ben sıcaklığı sizlerden alıyorum,burada ortam çok güzel sağolun hepiniz... sevgilerle

Raci Bey hoşgeldiniz.
Sebiha Hanım sizin mesajlarınıza zaten aşina idik. Kendinizi detaylı tanıtmanız da büyük incelik. Giriştiğiniz macera, hele ki logan araç ile konaklayarak gezmeniz gerçek anlamda saygıyı hak ediyor. Arzu edip de gerçekleştirecek cesareti kendinde bulamayanlar için örnek olacağını düşünüyorum. Gezi anılarınızı paylaşmayı düşünmez misiniz? Eminim sizden cesaret alacak bir çokları olacaktır. Eksik, gedik de olsa bir kampervan edinmenize sevindim. Umarım eksikleri kısa zamanda giderirsiniz.

Raci bey aramıza hoş geldiniz. Umarım hayallerinize en kısa zamanda kavuşursunuz...

Sabiha hanım hoş geldiniz, inanın hoş anlatımınız ve hissedilen sıcakkanlılığınızla foruma renk kattınız. Karavanınızın eksikleri umarım en kısa sürede giderilir ve güzel gezilerde kullanabilirsiniz...

Öncelikle herkese merhabalar.1 aya yakındır siteye üyeyim ilk mesajımı ancak atabiliyorum,Çünki aklımdaki bütün soruların cevaplarını bulabildim.Bu yüzdende soru sorma gereği duymadım.Amaaa taaki dün "En çok sevdiğiniz yollar"" başlıklı bölümünü okuyana kadar o bölümü okudum ve sizin hakkınzda cok kötüsünüz yorumunu yaptım Yapmayın etmeyin insanıda bu kadar özendirmeyelim abilerim öyle yoları görünce gece gözüme uyku girmedi Birazcıkta olsa doğanın güzelliklerini kısıtlayarak gösterin en azından ben karavanımı alana kadar

Adım Furkan Okumuş 1990 İstanbul doğumlu 20 Yaşında Denizci adayı karavan ve motosiklet hastası birisiyim.Hayalimde ya denizci olmak hem gezip hem öğrenip hemde para kazanmak yada aynı şekilde tırcı olmak vardı sonunda hayallerimden bitanesini (Denizciliği) seçtim.kısmetse bundan sonrada diğer hayallerim olan karavan alıp ve yine tek hayalim olan Uzungöle karavanımda gitmeye çalışıp hayalimi gerçekleştireceğim.

Bütün forumdaki saygıdeğer Abilerim,ablalarım ve arkadaşlarım hepiniz 4 x 4 lük insanlarsınız.Selametle

Henüz denizcilikle ilgili bir bilgim yok yanlız Yusuf abi. kısmetse esas hayat nisanda yada mayısta başlamış olucaktır.Tabiki denizci tanıdıklarımın yardımıyla sizlerin sorularını yanıtsız bırakmayacağım.

Denizcilik belgemi alır almaz gideceğim Yusuf abi Gitsemde artık gemilerde denetleme çok sıkı artık bütün gemiler konforlu hemen hemen hepsinde internet var.kim bilir nerelerde olurum ama sizin sorularınıza mutlaka cevap verebilirim