ilyasfb
Kamp II
herkeze Merhaba
bi önceki form yazımdada bu konuya deyinmiştim fakat bu başlık adı altında sizlere daha iyi ulaşcamı düşündüm bu konudaki fikirlerime gelince belirtiyimm özelikle benden dah bu formda bilgili olan arkadaşlara sormak istedim konu , hiç ortak bi buluşma noktamız veya yüz yüze tanışma imkanlarımız olmuyomu en azından 2-3ayda bi görüşsek ben vosvogen fan klübünde aktif yöneticilikte yaptım yaşımın genç olmasına ragmen çok güzel bi arkadaşlık ortamımız vardı yaklaşık 100vosvos her ay 1-2kere etkinlikler yapardık hep beraber pikniklere sinemalara veya yardıma ihtiyacı olan insanlara giysi yicek yardımı yapardık ve kimseden ne aydat topladık nede bir fiat talep ettik haberleşme guruplarımızı kurduk tamamen kendi ceplerimizden yaptık bazen sponsorlarda oluyodu ve iyi dosluklar ve arkadaşlıklarda kurduk ve halende görüşmekteyiz ben ank dışında oldugumdan bi süredir arkadaşlardan uzak kaldım bugünlerde bunuda canlandırmayıda düşünüyoruz neyse fazla lafı uzatmayım sadece eski günleride yad edip acaba bizde böyle arkadaşlıklar kurablirmiyiz diye dediim genede fikirlerinize açıgım herkeze Selam lar