Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 603,392
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Selam,
Ismim Tunay,34 yasindayim ,Uluslararasi nakliye sektorunde bolge satis muduru olarak calisiyorum ve Istanbul'da ikamet ediyorum.

Iki yildir sessiz sedasiz Gezenbilir'i ilgiyle takip ediyorum.Bilmedigim bir cok ayrintiyi yazdiklariniz sayesinde ogrenme firsatim oldu.Emegi gecen herkese cok tesekkur ederim.

Aracim 1996 model Cherokee xj country,2'' lift kit,A/T lastik.

Imkanlarim elverdigi olcude gezilere katilmak ve bilgilerimi paylasmak isterim.

Etiketler

Arkadaşlar merhaba. Ankara'da oturuyorum. Adım Erkan. 37 yaşıdayım. İnşaat mühendisiyim ve enerji üretimi işiyle uğraşıyorum. 5 yıldır bu işin içindeyim. Dolayısıyla memlekette ne kadar dere, çay, nehir varsa adım adım gezdim. Bu seyahatlerde arazi araçlarını çok sık kulladım. Sonunda 2008 model 3 kapı G. Vitara aldım ve bu sene onuda satıp 2009 model G. Vitara 5 kapı otomatik aldım. İşimden dolayı mecburen kanıma işleyen off-road'a kendi aracımla da devam etmekteyim.

ankaradan selamlar..

15-20 gün oldu sitenizi keşfedeli,keşfedelden beride neredeyse 24 saat sitedeyim,pek çok şey öğrendim diyebilirim.Burada bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi iletirim...

Defender sahibi olabilmek vede bu araba hakkında fikir sahibi olabilmek için giriyordum ilk zamanlarda,sonra discoya döndü düşüncem,şimdide kesin vede kati suretle hazır olun 5.2 xj'ciler aranıza bir çaylak son süratle dalmak üzere diyorum vede tekrar herkese selamlarımı iletiyorum...

Herkese Selamlar,
Mustafa ben, özel bir şirkette muhasebecilik yapıyorum.
Doğa sporları ile ilgileniyorum.
Maalesef tüm korkularıma rağmen cherokee sevdasından kurtulamıyorum.
Öneri ve uyarılarınız doğrultusunda g.cherokee sahibi olmak istiyorum
Yardımlarınıza ihtiyacım var.

SELAMLAR BEN MUHAMMER ÇELEBİ ORDU'DA OTURUYORUM TABELA REKLAM İŞİYLE UĞRAŞIYORUM SON 3 YILDIR KENDİ CAPIMIZDA OFF ROAD YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ. YENİ OLUŞUM İÇİNDE OLMAMIZA RAMEN YİNEDE İYİ SAYILIRIZ --------- HERKESE SAYGILAR.

Selam
Aydın AKTUĞ
Bir acente ortağıyım. 2,4 Benzinli :smiley: Aksesuarsız bir Nissan sahibiyim. Kesinlikle Off Road konusunda virüs aldım. Hertürlü organizasyona zamanım elverdikçe katılmak istiyorum. Ayrıca aracımı Off Road standardlarına en kısa sürede kavuşturmak adına çalışmalarım başlamıştır.

herkese selam adım kerem 10 yaşındayım arabam henüz yok ama babamın arabasıyla zaten gezilerinize katılıyorum aranızda olmaktan çok mutluyum
babam ARWİN AHMET bu arada bende gezicem sizlerle :D

Merhaba;
Ben Utku, 95 Grand Cherokee Limited 5.2 aracımla ilgili döküman tararken bu siteyi keşfettim. Daha çok amerikancıların bilgi-belge sahibi olduğu konularda hiç paylaşım yapmayıp herşeyi kendilerine sakladıkları bir ortamda bu kadar güzel bir yardımlaşma olması ve bilgi alışverişi beni çok memnun etti. Haftasonları hafif yol-dışı gezintileri ile kendimizi avutmaya, arabayı kırmadan ve çok zorlamadan yapabildiklerini görebilmeye çalışıyorum.
Herkese kazasız-belasız, keyifli gezintiler dilerim...

MERHABA BEN İZMİRDEN İLKER ONUK.
30 yaşımdayım. Grafikerim.
Sitenizi geze geze defender hastası oldum.
şu an elimdeki 99 megane cabrio aracımı satıp
Lr defender 110 almak istiyorum.
sitedeki tecrübeli arkadaşlarımızın yardımıyla kısa süredebaşarabileceğimi umuyorum.

herkese merhaba

Bu bölümümüzde tanışma haricinde sohbet yapmadığımız için serbest muhabbete taşınmıştır.
Satılık araç ilanlarınızıda ait olduğu yerde verebililirsiniz.

Merhabalar ismim Cengiz Baran Meral.
Bir dijital platform şirketinin çağrı merkezinde çalışıyorum.
Çiçeği burnunda bir defender 110 sahibiyim.
Ben aşımı ve forum hakkındaki bilgileri çok sevdiğim bir arkadaşımdan aldım. Defenderımı toplarken forumun bana çok yardımcı olucağımıve gelişmeleri büyük keyifle paylaşıcağımıza eminim. Şimdilik işin çok başı ama nacizhane Co nun fotoraflarını sizlerle paylaşmak istedim. ;D
Herkese keyifli yoldan çıkmalar diliyorum.......

Görüntü009.jpg

Görüntü015.jpg

Merhaba Arkadaşlar,
Ben Tuncay, İzmirde yaşıyorum, özellikle avda kullandığım bir 67 model Land Rover im var. Av hayatını saymazsak off-road deneyimim yok. Yazıları takip edip bir fırsat ile bu deneyimi yaşamak istiyorum,

Hepinize selamlar,

Merhabalar Arkadaşlar
Ben Serkan TUT Düzce de ikamet etmekteyim, OFFROAD ve DOĞA ile iç içe olan bir kişiyim 2005 ile 2007 yılları arasında TOSFED ve Kulüplerin düzenlemiş olduğu yarışlara ulusal lisansla katıldım çok güzel günlerim, çok güzel dostlarım ve çok güzel anılarım oldu fakat Kasım 2007 yılında Sakaryada düzenlenen ulusal yarışta çok talihsiz bir kaza geçirdim omurga kemiğimde 2 kırık oluştu yeni yeni normal hayata döndüm. Tabi o günler gözümde tütsede tekrar yarışmam söz konusu değil ama doğaya çıkmam ve ufak tefek adrenelin yaşamam mümkün ve bulunduğum bölge buna çok çok müsait yaylalar göller hepsi elimizin altında ve siz değerli dostlarımıda
bölgemize davet ediyorum
Sizlerle tanışmaktan çok memnunum hepinizi selamlıyor teşekkür ediyorum....

Merhaba arkadaşlar ben Özcan Kıbrıs'ta Girne'de oturuyorum.

2007 modek Defender 110'um var.

Burada arkadaşlarla yaklaşık 1 yıl önce Kuzey Kıbrıs Off-Road Derneğini kurduk.

Gezenbilirin Kıbrıs'a gelen ekibi ile burada tanıştık ve elimizden geldiği kadar ilgilenmeye çalıştık.

Kusurumuz olduysa affola.

Siteyi yeni yeni keşfetmeye başlıyorum umarım daha sık görüşeceğiz.

n4710282_34522713_6510.jpg

n4710282_34522785_2006.jpg

n4710282_34522790_3605.jpg

n560493481_1016146_9699.jpg

Merhaba
Benim adım Bülent .
Zorbey oğlumun adı, isteğini kıramayıp kullanıcı kodu olarak onun ismini yazdım.
Yoksa benim Malkoçoğlunun yareni, kiziroğlunun babası olmak gibi mülteci isteklerim olmadı. Şimdi bu ne perhiz diyeceksiniz. 3 günlük doğumhane önü etabında
9 değil 59 doğurduktan bir müddet sonra içimdeki bastırılmış duygularla nufus müdürlüğüne gidip oğlumun nufus kağıdını çıkarttırdım. Eve gelipte hanım sultanın bakayım
oğlumun nufusuna dedikten sonraki çığlığıyla kendime geldim. Kader bu masum sabiye ağlarını örmüş ve adı Zorbey olmuştu.

Geleyim kendime 40 a bir basamak kalmış, şeker tansiyon yüzünden büyük uğraşlar sonucu sahip olduğu göbeği feda etmiş , kebaba veda etmiş , kışın memurdan hallice yazın 16 saat hammalca mesai yapan, avcı , doğa sever, Jeep hayranı , iyi bakar(Ayasofya'daki kedi gibi) , iyi atar, Muğla'da mukim kalbi dünya barışı için atan ... bir garip bencileyim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Dogruyu söylemek gerekirse siteye ilgim Jeep sport hakkında bilgi edinmek ( XJ dendiğini burada öğrendim mesala) amacıyla başladı. Resimleri ve linkeri ve ekli dosyaları ziyaretçi olarak açamamak beni tarifsiz acılara sürükledi . Baba oğul büyük cebelleşmeler sonunda (Yönetici Arkadaşlar bilir.) üye olmayı başardık. Amacım bilgi sahibi olmak ve sizlerin sayesinde gidemediğim yerlere gitmek, göremediklerimi görmek. Zaman içinde fotoğraflarımla bende siteye katkıda bulunmaya çalışacağım. Saygılar

Bu bölüm sadece kişilerin kendilerini tanıtmaları içindir. Sohbet yapılamaz.

Serbest muhabbet için linkimiz: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6081.0

Satılık araç duyurularını ise aşağıda linkini verdiğim "ilan panosu" bölümünde yapabilirsiniz...
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=214.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,377
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR