tanışma maksatlı gezi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hiperaktif Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,265

hiperaktif

Denemeden olmaz deme !
Yer
sarıyer&üsküdar
pazar günü acemi veya tecrübeli yeni arkadaşlarla bi araya eğlence maksatlı offroad gezisi planlıyoruz gelicek arkadaşların araçları full aksesuarlı olması zorunlu değil güzel bi şekilde eğlenebileceğimiz her araca uygun bi topluluk planı gelmek isteyen arkadaşlar pazar günü sabah saat 9.30da altunzade capitol önünde bulusucaz oradan karşı tarafa 4. levente geçicez o taraftaki abilerimiz ve arkadaşlarımızla bi araya gelince kısırkaya tarafına yola çıkıcaz daha uygun veya bilindik bir yer varsa rotamızı o tarafa çevirebiliriz kemerde olabilir.

1-üsküdar istikametinden gelenler altunzade CAPITOL önünde bulusalım
2- karşı taraf (avrupa) 4.levent ilerisindeki alt geçitin orda buluşsun
3- hedefimiz kısırkaya ("belamızı bulmaya") olmassa kemer !

1- Kürşad Hacıhamzaoğlu - Jimny , MT Lastik, 2" Yükseltme, CB Telsiz
2-Enes kütahya -suzuki samurai yükseltlmiş Cheesy semaver + mangal + ufak bir nargile
3- Hüseyin AKTAŞ - Cherokee xj MT Lastik, 4,5" yükseltme,vinç v.s
4-kamurabi - xj -- yükseltme - vinç + Mangal ateşini güçlendirmek için çakmaklığa bağlanan hava kompresörü

Etiketler
Ynt: tanışma maksatlı gezi

üsküdardan geçicek arkadaşlar sabah 9.30 altunzade capıtol önünde bulusucaz ordan 4.levent metro ilerisindeki alt geçice girmeden karşı yakadakilerle bulusçaz gelicek arkadaşlar
bnm aracım suzuki samurai 96 model hedefimiz kısırkaya inş bi aksilik çıkmaz . :D
tel 0534 353 47 21

Demekki sizi yalnız bırakmaya gelmiyor hemen geri dönüyorsunuz ;D ;D ;D
Şaka biryana gelmeyi çok istedim fakat arıza çıktı.
Aks diye düşündük ama istavrozlarda sıkıntı çıktı.sonrasında diferansiyellerde su içindeydi.
Durum böyle olunca gelemedim.
zaten halende bitmedi araba.
kısa zamanda telafi etmek dileğiyle..

kolay gelsim abi yolda kalmaktan iyidir nasipsi bidahakine ben ümitliydim ama bitek kürşad abi geldi sağolsun karşı tarafada geçtik baktık kimse yok piyasada dedi dönelim bende tmm dedm döndük :D

keşke kendiniz 2 araba gitseydiniz.
Neyse boşverin sıkmayın canınızı önümüzdeki haftalarda bişeyler yapar telafi ederiz.

günler çuvala girmedi yaparız bişeler bizde acemiyiz gelicekler veya düzenleyenler olursa katılırız bakalım olursa gider olmassa gidilecek bi yer buluruz :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR