KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu
Abi 2007 di idi yanılmıyorsam Uzungöl ;e girince bende şaşırmıştım arap turist çokluğundan.Birde hep fotoğraflarda görüp beğendiğim Uzun göl sanki orası değil gibi hissetmiştim.Betonlaşma hızla devam ediyor gibi gelmişti.
Abi size hayırlı yolculuklar sayende Karadenizi birkez daha gezmiş gibi oldum.
Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu
Dostlar çok uzun zaman oldu yazmayalı çünkü gezimizin internet çekmeyişi ve yazamadan yola devam dedik.Şu an karadeniz ve gürcistan gezimiz bitti dönüş başladı 4 karavanla başladık ve herkes kendi yoluna devam kararı aldı ben şu an Ordunun girişinde gülyalı ilçesinde denizle doğayla bir olan otendik plajındayım burdan gecen kesin uğrasın her şey var su elektırık deniz duş resturant ve deniz ve çokta para deyil...bedava ama şezlok kırası var okadar 10 tl şezlonk almazsan yer içersin bir şeyler buralara gıdecek kışıler benı ararsa her yonden yardımcı olurum fotoları sıradan koymaya çalısacam Batum ve Tiflisten fotolarla paylaşım yapacağız şimdiden hepinize ıyı seyırler hatamız olursa hoş ola Saygılar...05352535085...Ermenek şelalesinden başlayayım
Samsundan devam kanpink çok guzel orada bulunan müdürlerle görüştüm oda bize eksiklerimizi sordu bende eksikleri ilettim onlarda en kısa zamanda bıtıtreckleri ilettiler oraya uğramak çok güzeldi ve dönüş yolumda 2 gun ordayım
Dostlar hazır yolumuzun üstü baldızım termede oturuyor onuda görelim dedik geldik ve bırde koye yaylaya çıkalım dedik çıktık tabiki böğürtlenler ve salatılıklar süperdi...Köydeki dostlarımı 15 yıldır görmemmiştim çok sevindiler
Ayhan Abi keyfiniz daim olsun. Hem gezip hem de akrabaları ziyaret ederek onların da gönlünü almak çok güzel.
Maalesef sizin de bazı sayfalarda fotoğraflar açılmıyor. İlgililerden ricamız sorun neden kaynaklanıyorsa, onu ortadan
kaldırırlarsagörsel yönü eksik kalmamış olur.