KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Eskişehir'de Endüstriyel Tasarım bölümünde okumakta olan bir öğrenciyim. Mezuniyet projem için karavan tasarlıyorum. Fikirlerimi paylaşmak ve tartışmak için karavancılarla iletişim kurmak istiyorum. Kamp alanlarında kullanıcı gözlemleri de yapmam gerekiyor. Ancak bu mevsimde hangi kampta karavancı bulurum, benimle tasarımım hakkında fikir alışverişi yapmaya gönüllü kampçılar bulabilir miyim bilmiyorum. Her bir fikir ve geri dönüş benim için çok önemli. Özellikle 11-12 nisan haftasonu kamp yapmayı planlayan karavancılar varsa ve 20 30 dakikanızı bana ayırmak isterseniz, nerede olursanız olun memnuniyetle gelmeye çalışırım.
Ynt: Tasarım Öğrencisinin Yardımınıza İhtiyacı Var
İlhan bey, cuma günü size tam olarak hangi saatte kampta olacağımı bildireceğim, cumartesi günü de gelmeden önce tekrar haber veririm, çok teşekkürler ilginiz için.
Hakan bey, size de ilginiz için çok teşekkür ederim, 20 nisandan sonra iletişime geçip sizinle de fikirlerimi paylaşmak isterim. Anladığım kadarıyla 20 nisandan sonra müsait olacaksınız.