Tavsiyeniz üzerine bende 97 model zj liyim artık

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AuMar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,735

AuMar

Ana Kamp
Yer
İzmir
Burada ilk konu açtığımda 94 model bir zj almakdan bahsediyordum ama sizlerin sayesinde İYİKİ DİNLEMİŞİM sizleri 1997 model 102040 milde ilk sahibinden bir Zj aldım iki ustaya gösterdim gözün kapalı al dediler 17,500 e aldım motor iyi şanzuman sorunsuz maşallah diyelim... :smiley: 94 den çok farklı içi ve bir çok ekstrası var sabah arabama binmek için sabırsızlanıyorum çocuk gibiyim :D yakıt sorunu var dediler bire bir ölçtüm şöyleki depomu doldurdum LPG 100 mil yol yaptım ilk önce uzun yol denedim 55 litre depomu kusana kadar doldurdum tam 55 litreyi gaz istasyonu sayacında gördüm sonra duble yola çıkıp 90-110 km arası süratle 100 mil yaptım benzinliğe girip yine tüpü kusana kadar 55 lt gaz aldım ve tutar 40,20 tl idi bence müthiş. sonra şehir içi kulandım arada gaz vererek homurtuyu duymak için 100 mil yol yaptım gene 55 litre kusana kadar gaz aldım 66,80 tl ödedim. bence çok iyi. değilmi ? üstünde Milano sistem lpg var. arabamın kusurlarına gelince sizlerden yardım ve bilgi istiyorum...
1. Tavan çalışmıyor.Yani açılıyor ama kapanmıyor yumruk atarakdan :smiley: kapanıyor çok uğraştırıyor sorun ne olabilir fiyat ne tutar.
2. önden çukura girince tıkırtı geliyor çukura girince çok güçlü değil ses ama tıkır tıkır vuruyor çukurlu yolda ön takımmı? veya nedir sorun maliyet nekadar olur.

Bunları sormamın sebebi ilk kez jeepe biniyorum konuya yabancıyım ustalara bayılmak istemiyorum sizlerin deneyimlerinden faydalanmak istiyorum... Teşekkürler

Etiketler
Ynt: Tavsiyeniz üzerine bende 97 model zj liyim artık

Aracınızı keyifle iyi günlerde kullanmanızı dilerim.

Sunroofunuzun probleminin ZJ lerin hemen hepsinde ortaya çıktığını söylemek doğru olacaktır. Arızanın nedeni tavandaki sunroof switchinden olıuşmaktadır. Tavan döşemesi sökülecek ve onarılacaktır.

Önden takırtı gelmesinin birden çok sebebi olabilir. Hangi sebeple oluştuğunu servisinizden öğrenebilirsiniz.

Kolay gelsin,

Selamlar,

aracınızı iyi günlerde bol çamurda kullanın hayırlı olsun

Ağız tadıyla güle güle bin kardeşim. Hayırlı uğurlu olsun.

hocam sen bizi ciddiye alıp mı aldın?
ne yaptın sen yaw...
biz şaka yapmıştık..
en tutulmayan aracı almışsın...

Hadi hayirli olsun mu diyelim artik gecmis olsun mu ?

Neyse hadi hayirli olsun kazasiz belasiz cezasiz ve de bol camurlu gunler

ZJ niz hayırlı uğurlu olsun, levent şaka yapıyor , koyu ZJ hastası benim gibi , ZJ olsun ama temiz bakımlı olsun.

Bu şaka banada yapılmıştı zamanında ;D.Alınabilecek en keyifli araca sahip olmuşsunuz.Hayırlı uğurlu olsun.Şöle birde resim eklerseniz.

hepinize yürekten teşekkür ederim inanın panikledim bir an... Saolun

Hayırlı olsun, bende 96 zj Sahibiyim, 7 aydır aracı kullanıyorum ve çok memnunum.Gezenbilirinde acemisiyim herkeze saygılar.

Sizede hayırlısı olsun... İyi günlerde kullanın işallah

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler