Burada ilk konu açtığımda 94 model bir zj almakdan bahsediyordum ama sizlerin sayesinde İYİKİ DİNLEMİŞİM sizleri 1997 model 102040 milde ilk sahibinden bir Zj aldım iki ustaya gösterdim gözün kapalı al dediler 17,500 e aldım motor iyi şanzuman sorunsuz maşallah diyelim...
94 den çok farklı içi ve bir çok ekstrası var sabah arabama binmek için sabırsızlanıyorum çocuk gibiyim
yakıt sorunu var dediler bire bir ölçtüm şöyleki depomu doldurdum LPG 100 mil yol yaptım ilk önce uzun yol denedim 55 litre depomu kusana kadar doldurdum tam 55 litreyi gaz istasyonu sayacında gördüm sonra duble yola çıkıp 90-110 km arası süratle 100 mil yaptım benzinliğe girip yine tüpü kusana kadar 55 lt gaz aldım ve tutar 40,20 tl idi bence müthiş. sonra şehir içi kulandım arada gaz vererek homurtuyu duymak için 100 mil yol yaptım gene 55 litre kusana kadar gaz aldım 66,80 tl ödedim. bence çok iyi. değilmi ? üstünde Milano sistem lpg var. arabamın kusurlarına gelince sizlerden yardım ve bilgi istiyorum...
1. Tavan çalışmıyor.Yani açılıyor ama kapanmıyor yumruk atarakdan
kapanıyor çok uğraştırıyor sorun ne olabilir fiyat ne tutar.
2. önden çukura girince tıkırtı geliyor çukura girince çok güçlü değil ses ama tıkır tıkır vuruyor çukurlu yolda ön takımmı? veya nedir sorun maliyet nekadar olur.
Bunları sormamın sebebi ilk kez jeepe biniyorum konuya yabancıyım ustalara bayılmak istemiyorum sizlerin deneyimlerinden faydalanmak istiyorum... Teşekkürler
1. Tavan çalışmıyor.Yani açılıyor ama kapanmıyor yumruk atarakdan
2. önden çukura girince tıkırtı geliyor çukura girince çok güçlü değil ses ama tıkır tıkır vuruyor çukurlu yolda ön takımmı? veya nedir sorun maliyet nekadar olur.
Bunları sormamın sebebi ilk kez jeepe biniyorum konuya yabancıyım ustalara bayılmak istemiyorum sizlerin deneyimlerinden faydalanmak istiyorum... Teşekkürler