Arkadaşlar herkese slm. 1 hafta önce aldığım 96 model bej renk zj min bakımları için Akgün&Aydın a gittim, Akgün usta bizzat ilgilendi benimle ve arabamın bakımlarını baştan aşağı herşeyiyle yaptırdım. Diferansiyeller açıldı, içleri benzinle yıkandı, genel kontrolleri yapıldı, arka diferansiyelin ömrünü yitirmişe benzeyen kilit balataları "0" km moparlar ile değişti, diferansiyel yağları değiştirildi, arka diferansiyel için mopar katkı konuldu, şanzuman yağı ve araçtaki tüm filtreler ve yağlarda değiştirildi. koltuk ısıtmada problem vardı saolsun ahmet abi halletti, klima karlama yapıyodu soketi orjinali ile değiştirildi ve şimdi süper, rot ayarı, balans ayarı vs tüm bakım içe sinesi bir şekilde oldu. 1500 tl gibi bir para harcadım ve gerçekten sanki aracım 2007 - 2008 model gibi oldu
tek eksiğim bagaj örtüsü, orjinali için fiyat araştırdım ama beni aştı, hurdacılardan temiz bişey bulursam ve fiyatı uygun olursa alabilirim veya kendim güzel bişey tasarlayabilirim.. aracımın fotolarını koymak için sabırsızlanıyorum ama maşallah ankara da yağmur kesilmedi şöle tertemiz yıkatıp bi fotolayamadım ama en kısa zamanda burda olacak. jeep im beni çok mutlu etti sizlerlede paylaşmak istedim. sevgiler