TDF'nin Sitesi Denetlenmiyor mu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Karadeniz Otoyolu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,264
Ynt: TDF'nin Sitesi Denetlenmiyor mu?

mountaineer16' Alıntı:
federasyon nasılki sitesi nasıl olsun ne bekliyorsunuz daha...
sırf federasyonun kötülüğü yüzünden dağcılığı bırakan arkadaşlar var...
sırf yönetim yüzünden dağcılık lisansını çıkartmayan arkadaşlar var bunlar t.d.f. için gayet normal ve sıradan şeyler....

size katılıyorum.

hani bir laf vardır; "deveye sormuşlar boynun neden eğri diye? o da cevap vermiş: nerem doğru ki?" bu da o hesap işte.

Sanmıyorum ki avrupa da bir federasyon kendi bünyesinde olmayan ya da onu eleştirenleri dışlasın. yazık çok yazık.

Etiketler

Başka hiçbir SPOR federasyonunda bunlar kadar "kendilerini övenlerin" bir araya toplandığı bir federasyon yönetimi daha olamaz herhalde.

Bir Türk Dağcılık Tarihi yazmışlar ki, akıllara zarar. İçinde 14 yere Alaaddin Karaca'nın adını koymuşlar.

7000 ve 8000 m lik tırmanış yapmış dağcıların kendileriyle beraber yüksek dağlara gitmesi için yaz temel eğitiminden geçmesi gerekiyor bu kadar komik birşey olabilirmi...

Montainering diye bir İngilizce kelime biliyormusunuz arkadaşlar eğer yok bilmiyorsanız Google'da TDF diye aratın ve bakın bakalım ne çıkacak . Denetleniyor mu dediniz son 3 aydır hiç bir habere ve yazıya yorum yapılamıyor . Yapılanlarda siliniyordu . Kanuna aykırı bir şey varsa yorumlarda, savcılık yolu ile halledilir ama öyle olmuyor SANSÜR uygulanarak ya kaldırılıyor yada şu an olduğu gibi hiç yorum yazılamıyor !!!!!!!!

Bence önemli bir konu daha TDF nin tek milli takımı olan spor tırmanış milli takımlarının ( genç ve büyükler ) son gittiği yurt dışı faliyetlerinin fotoları bile yok sonuçlar yok ama her hangi bir klub faliyetinin boy boy fotoları var . Nasıl bir spor anlayışıdır ben çözemedim ????????

Gönlünü bu işlere koyan herkeze Allah kolaylıklar versin !!!!!

Aşşağıdaki yazı TDF sayfasından alıntıdır üretici firmanın verdiği değerler 10-11 mm ipler arasında kullanılır der ancak yeni ( bu yıl ) üretilen GriGri 2 8.9 -11 mm iplerde kullanılabilir bu uyarıyı yaklaşık 5 sene önce defalarca yaptım gerekli TDF yetkililerine ve daha neleri ama üzerinden 5 yıl geçmesine ramen hala aynı

GRİ GRİ

Grıgrı : iniş malzemesi olarak üretilmiştir Tekniğini iyi öğrenince zor olsada jumar gibi kullanma özelliği vardır . 8 – 11 mm .lik iplerle kullanılmaktadır . Karabına deliğine(1) karabina taktıktan sonra emniyet kemerine takılır kumanda (2) kolunu ters yöne çekince iniş yapılır

bozkurti' Alıntı:
Aşşağıdaki yazı TDF sayfasından alıntıdır üretici firmanın verdiği değerler 10-11 mm ipler arasında kullanılır der ancak yeni ( bu yıl ) üretilen GriGri 2 8.9 -11 mm iplerde kullanılabilir bu uyarıyı yaklaşık 5 sene önce defalarca yaptım gerekli TDF yetkililerine ve daha neleri ama üzerinden 5 yıl geçmesine ramen hala aynı

GRİ GRİ

Grıgrı : iniş malzemesi olarak üretilmiştir Tekniğini iyi öğrenince zor olsada jumar gibi kullanma özelliği vardır . 8 – 11 mm .lik iplerle kullanılmaktadır . Karabına deliğine(1) karabina taktıktan sonra emniyet kemerine takılır kumanda (2) kolunu ters yöne çekince iniş yapılır

Hepsi bir kenara ama federasyon sitesinde teknik bilgi hatası olmaması lazım.

unal' Alıntı:
emin olunki sadece dağcılıkda olmuyor bunlar

Evine giren hırsıza diyeceksin ki; Neden hırsızlık yaptın?
Adamda cevap verecek; Ama başkaları da yapıyor!

Sizin cevapta o hesap olmuş! "emin olunki sadece dağcılıkda olmuyor bunlar"
Ne demek bu şimdi?

Hatasız kul olmaz arkadaşlar.
Doğal olarak da web sitelerde de yazı ve içerik yönünden hatalar olabilecektir.
Bunları farkettiğimizde uygun bir uslüp ile ilgili kişilere iletmeye çalışmamız gerekir.

Nasıl forumda ki şikayet konusu olan mesajları ve konuları Moderatöre Bildir düğmesi vasıtası ile Forum Yöneticilerine bildiriyoruz TDF web sitesinde ki hataları da uygun bir uslüp ile ilgili kişilere iletmeye çalışmamız gerekir.

Arkadaşlar kimseyi aptal sanmayın yada eleştiri yapıp işden anlamayan . TDF sitesiniz sorumlularına 5 ( beş ) sene önce bu HATAYI siteyi yapan arkadaş dahil bildirdim ve nasıl uygun bir dil kullanmam gerekiyordu . Hata hata dır . Sekiz mm iple kullanılan GRİGRİ nin sorumluluğunu alabilecekmisiniz diye sordum . Sorumu burdan yeniliyorum 8 mm iple GRİGRİ kullanıldığında oluşa bilecek olumsuz durumların sorumluluğunu kim kaldırabilir ?????????????? BİRAZ DAHA AÇIK GÖRÜŞLÜ OLALIM ......

TDF sayfası 5-6 Şubat da yapılması planlanan spor tırmanış yarışması 3 Şubat akşam saat 9 da ileri bir tarihe ertelenmişdir . Bu yıl yapılması planlanan 2 yarışma vardı ve ikiside ertelendi . Peki yarışmaya katılmak için bilet alan sporcular ne olacak yada iş yerlerinden izin alanlar . ??????????????

Harf ve kelime hataları düzeltilir, demekki gözden kaçmış o kadar büyük sorunlarda değil zaten. Federasyon hepimizin sahip çıkalım.

sivasgezirehberi' Alıntı:
Harf ve kelime hataları düzeltilir, demekki gözden kaçmış o kadar büyük sorunlarda değil zaten. Federasyon hepimizin sahip çıkalım.

Merhaba tabiki federasyon hepimizin ama 5 sene önce söylenen ve hala değiştirilmemiş eğitim hataları bence hayati önem taşıyor .....
Bence bu büyük sorun .....
Saygılar .

bozkurti' Alıntı:
Merhaba tabiki federasyon hepimizin ama 5 sene önce söylenen ve hala değiştirilmemiş eğitim hataları bence hayati önem taşıyor .....
Bence bu büyük sorun .....
Saygılar .
Sevgili hocam zaten dikkat ettiysen harf ve kelime hataları dedim, :smiley: saygılar benden.

Bence çok geç kalmış, çoktan gitmesi gereken "karaca" yönetiminin gitmesi şart gitsin ki bu federasyonun üzerinden bir yük kalksın, modernleşsin, yenilensin, kuvvetlesin. internet sitesi bir kaç fedekar insanın üzerine kalmasın, çok profosyonelce yapılsın, hepimiz girelim faydalanalım hep beraber el-ele daha iyisini yapalım.

Sayın Mahrukiye karşı seçimlerde 50 türlü dolap çevirerek seçimi kazananlardan yıllardır bir tane ciddi güzel ses getirmiş proje yok.

Mısırda Mubarek'i nasıl devirdilerse gün gelecek "Karaca" yönetimi de öyle devrilecek heralde. illa dağcılık federasyonun önüne toplanıp günlerce bekleyelim mi. olmuyor yapamıyorlar işte, bir internet sitesinin hakkından gelemiyorsunu yanlış alakasız bir sürü bilgi, yazım hataları dolu, elin isviçrelisi okusa güler bir tarafı ile

Sürçü-lisan etti isek affola

Herkese selamlar

Ortada bir çaba varmı? evet var ve teşekkürler ama eleştirilere bukadar kapalı olunmaz bence.eleştirileri yardım olarak alıp hataları düzeltmek bir erdemdir diye düşünüyorum kendi fikrimce..

düşük cümle ve noktalama hatası varsa kusura bakmayın. :smiley:

NOT: Dağcılıkla alakam yok ama bu işe gönül vermiş bir avuç gönüllünün birbirini kırmamasından yanayım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR