KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Tecrübeli Arkadaşlar, Arazi Aracı Almak İstiyorum ?..
bakmadığın araç varmı diye sorsan yok diye çok rahat cevap verebilirim.
ben öle bir araç alsam emin ol 1 haftaya kalmaz aldığım yere iade ederim. performans bir yana aracın önce beni tatmin etmesini istiyorum. forum en başındada söyledim,
2 aracım var, ama ikiside ufak motor ufak araba. bu yüzden seçtiğim tüm araçlar büyük oluyor ve hali ilede bütçemi zorluyor. aslında ilk etapda almakda çok problem değilde, sonra bir sıkıntı çıkarırsa sıkışıp binememekten tırsıyorum ;D
bu gün en sonunda harekete geçip epey bir dolandım.
öncelikle pazar günü birkaç otopazarı gezeyim görebileceğim araçları yakından tanıyayım istedim. ilk durağım ümraniye otopazarı oldu. koca pazarda 2 tane 4x4 araç vardı. biri gayet düzgün görünen nissan terrano 2000 modeldi. diğeri ise yine gayet iyi duran hyundai galloper 2000 di. tabi tercihim bu araçlar olmadığı için ordan yol üzerinde bulunan altunizade pazara geçtim. ordada fazla 4x4 araç yoktu. hayal kırıklığı içinde galerilere bakmak üzere minübüs yolu üzerine düştüm. nihayet inceleyebileceğim discovery gördüm. galerici aracın hiç değişeni olmadığında ısrar etmesine rağmen araç sahibi tarafından son derece kötü kullanılmış ve bakımsız bırakılmış bir araçtı. en azından içini inceleme fırsatı buldum.
yola devam edip otocenter da belki bulurum diye düşündüğüm anda yol üzerinde o muhteşem aracı gördüm ;D o nasıl bir araç öle yaw
allahtan galeri kapalıydıda o hışımla aracı almaya kalkmadım ;D markasını söylememe gerek yok diye düşünüyorum ;D herkesin ilk tercihi ama almadığı araç ;D
tabi günü otocenter gitmeden bitirmeyeceğim için son bir hızla orayada gittim. koca otocenter da bırakın arazi aracını doğru düzgün araç bile yoktu.
geldim evime yine burdayım. :'(
bu arada yaklaşık 15 gündür ilanı hergün malum sitede güncellenen discovery 19.750 satılmış.
saolasin, vallahi bende once defender soforu olmaya hevesliydim ama bakimsiz araclari verip sonra arac bozulunca komutan sana saydiriyormus, hatta bu yuzden 5 gun hucre cezasi alan bir arkadasim olmus. o yuzden arac islerinden uzak durucam olabildigince.