KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Tecrübeli Arkadaşlar, Arazi Aracı Almak İstiyorum ?..
vallahi yunus o geldigimizde sizide pek tanimiyorduk oturup duzgun sohbet edemedik, bundan sonrakinde daha tanismis olarak daha uzun konusur muhabbet ederiz zaten %90 kampli gelirim sabaha karsi ordaki geyik surulerinin fotograflarini cekmek de istiyorum
Tempus' Alıntı:
vallahi yunus o geldigimizde sizide pek tanimiyorduk oturup duzgun sohbet edemedik, bundan sonrakinde daha tanismis olarak daha uzun konusur muhabbet ederiz zaten %90 kampli gelirim sabaha karsi ordaki geyik surulerinin fotograflarini cekmek de istiyorum
;D ;D
Bu disco II farkettinmi? ;D
En kolay yoldan portal aks koymuşlar böyle olmuş ;D ;D Dodikler disco için değil ama hangi aracın çıkaramadım, bu dodikleri takarsan böylede lastik takman lazım ki tekerler çalınmış gibi görünmesin .
kafaya koyduysan ben sana liste çıkarayım neler lazım diye diyecektim ki aklıma seninkinin disco II olduğu geldi, liste biraz farklı olacaktır. Araştırmak lazım. :
valla kafaya koydumda cok ekstra masraf cikartirsa cok degisen gerekirse 33 e dusucem, 2 inc farkina harcayacagim paralari daha faydali bisilere harcarim diye dusunuyorum.
spacer ile lastikler baya disa cikarsa olabilir cunku su anki ustundeki standart lastik ve standart dodikler tam fit gibi. tam olarak bu olmasada biraz disa cikik ve boyle buyuk vidalanmis gibi goruntu istiyorum tabi arac ustunde bakmak lazim her araca herseyde gitmez