<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 140964" data-quote="Galip Güler" data-source="post: 1508119"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1508119"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1508119">Galip Güler' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
İyi günler,<br />
pikap almaya niyetliyim.ortalama bütçem 75 bin tl. 2010-2014 hilux adventura 4*4 mü ?<br />
2010-2015 l 200 instlye mi?<br />
hılux görüntü olarak ve konfor olarak,kokpit olarak hoşuma gidiyor.tek eksisi diff. kilidi.<br />
L200'ün de tek artısı kilit bana göre. ben bu aracı ikini araç olarak,hem işte hem de pazardan pazara sahile kuma,yaylayara,kışın kara gitme amaçlı istiyorum.aşırı bır off road yapmacağımı sanmıyorum,ama ortama göre bilemiyorumda.<br />
diff lock eksikliğini yaşar mıyım?hulux'e sonradan arb dışında daha uygun diff.kilidi takılır mı?<br />
teşekkürler
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Her 2 araçta sınıflarındaki en iyi araçlar olmalarına rağmen gün gelir bir yerlerde lazım olabilir diye ben Mitsubishi’yi tercih ederdim. Ben de pick up için aynı araştırmadan geçmiş, piyasadaki tüm araçlar için bir karşılaştırma tablosu hazırlamış ve son olarak bu 2 araçta karar kılmıştım. Ardından pick-up’ların otoyollardaki hız limitinin binek araçlardan daha düşük olmasından dolayı pick-up almaktan vazgeçtim. Ben kendi adıma nihai olarak Mitsubishi instyle’da karar kılmıştım ama Hilux Adventure’da çok iyi bir araç. Şimdiden hayırlı olsun, masrafsız bir şekilde güzel anılarla ve güle güle gezin inşallah.</div>