abi polisiye film gibi , başıma gelse baya korkardım herhalde çok iyi kurtulmuşsun , zaten o bölgede tek gezmen büyük cesaret her babayiğidin harcı değil
benzeri de Almaaty da havalimanında benim başıma geldi , dönüşte , ben ve arkadaşımı pasaport kontrolu sırasındayken , kuyruktan alıp , limandaki polislerin bir odasına götürdüler . Pasaport ve biletleri kontrol ediyorlar , en yetkilileri gibi masada oturan uzatmadı , bahşiş bahşiş dedi
bizim arkadaş da saf hemen ne kadar diye sordu
Okan Holding Kazakistan da çok güçlü , Bekir Okan da Nazarbayev in iyi dostu , ben ; şimdi Bekir Okan ı arayacağım yaptığınız ayıp diye yuksek sesle söylenmeye başladım , tanıyorsunuz değilmi Bekir Okan ı Nazarbayev in iyi dostu dedim , adam hemen verdi pasaportları
) odadan çıkarken de allah sizi nasıl biliyorsa oyle yapsın diye söylendim , yani diyeceğim yedikleri bu laflarla kalmış oldular .
Malesef var abi bu ulkelerde bi kültür olmuş artık bu , Odessa ya giden arkadaşlarımdan da immigration card diye bişey sorup para istemişler plaj da
Ama senin anlattığın sonuncusu çok daha tehlikeli tabi , o başa gelebilecek en kötü durum abi allah korusun
Fotoğrafların devamını bekliyorum ...
Çok saygılar , iyi günler ....