Tekerlek Yerine Uygulanan Palet Sistemi; Mattracks

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan niva Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,979

niva

Yeni Üye
Yer
Beyoglu
ya biz nivalarimizi yukseltiyoruz, alcaltiyoruz, cesit cesit daha iyi olsun diye gelistirmeler, modifikasyonlar yapiyoruz. belki ben bu konuda bilgisizim ama bilmeyenler de olabilir veya bilenlerle ben bilgi paylasiminda bulunabilirim diye sizlerle paylasmak istedim. youtube'da baya bir video var "mattracks" anahtar sozcuguyle arastirma yaparsaniz bu videolara ulasabilirsiniz. acaba bizim nivalaramiza uygulanabilir mi? uygulayan var mi? konuyuyu eger yanlis yere actiysam ozur dilerim, gerekiyorsa tasiyalim... buldugum sitelerden biri bu http://www.mattracks.com/ buradan veya google'dan aratarak da csitli bilgiye ulasabilirsiniz. saygilar.

Etiketler
Ynt: Tekerlek Yerine Uygulanan Palet Sistemi; Mattracks

Ben bu donanımları bir fuarda görmüştüm. Araçta hiç bir değişiklik yapmadan sökülen lastiğin yerine takılabildiğini söylemişlerdi. Ama fiyatları çok yüksekti. Sitede yazılana göre hala öyle. 4 adedineTürkiye'de 2 arazi aracı alabilirsiniz.

Türkiye'nin sanayis sitelerinde yapılamayacak hiçbirşey yok diye düşünüyorum ben.bence iyi bir usta bunu yapabilir tabi biraz da kafayı çalıştırmak lazım :D

tenir' Alıntı:
Ben bu donanımları bir fuarda görmüştüm. Araçta hiç bir değişiklik yapmadan sökülen lastiğin yerine takılabildiğini söylemişlerdi. Ama fiyatları çok yüksekti. Sitede yazılana göre hala öyle. 4 adedineTürkiye'de 2 arazi aracı alabilirsiniz.

o kadar yussek fiyatlar demek :-[...

doğudaki askeri defenderlarda ve ambulanslarda bu palet sistemi mevcut.Yanılmıyorsam kartracks firması getiriyor ülkemize.

verilen paraya yazık.çok detaylı birşey olmasa gerek.Türkiye'de yapılabilir

biz 2 arkadaş yapmayı kafaya koyduk bile çatalca tarafında fiat ducato ambulansta var. mekanik olarak zor bir şey değil lastik paleti bulabilirsek gerisi kolay. hatta yapmayı düşünen arkadaşlar için lastik palet kısmı hariç 1500 lirayı aşmayacağını düşünüyorum. Tasarımını yapmaya başladık. İlgilenen arkadaşlar irtibata geçebilirler

Bu aparatları ferdi olarak değilde kurumsal ihtiyaçların karşılanması için düşünmek lazım o zamanda pahalı sayılmaz. Hele ülkemizde kar bir çok köy yollarını kapadığını ve acil yardım götürülemediği düşünülürse. Hastalar kar tipide kızaklarla veya sırtlarda taşınmaya çalışılıyor. Ama bu tür illerde belediye ve sağlık bakanlığı işbirliği ile bir kaç araçlık filo oluşturulduğunda yapacağı çok şey olacaktır. Deprem ve sel felaketlerinde kullanılma ihtimalide cabası.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR