Telefon tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kostakalpin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,251

kostakalpin

Ana Kamp
Yer
GİRESUN
Merhaba ben UTM koordinat sistemini destekleyen, GPS modülü hızlı, şarj süresi uzun, solar şarj aletim olduğu için telefonun şarj yuvası standart olsun istiyorum ve de hafif olmasını, tavsiye edebileceğiniz bir model va mı?şimdiden teşekkürler

Etiketler
Ynt: Telefon tavsiyesi

xperia x10i kullanıyorum şarj konusunda biraz sıkıntılarım olsa da memnunum.
Sony Ericson kullanıcısı olarak biraz beklersen Xperia Arc tavsiyemdir. 5-6 saat GPS kullanımı sonucu sarj bitiyor. bu nedenle 2-3 yedek pil edindim :smiley:
Güneş panelli aracılığı ile direk şarj kullanamıyorum. ancak yedek pilleri sarj edip kullanılabilir.

Aydın Akar' Alıntı:
xperia x10i kullanıyorum şarj konusunda biraz sıkıntılarım olsa da memnunum.
Sony Ericson kullanıcısı olarak biraz beklersen Xperia Arc tavsiyemdir. 5-6 saat GPS kullanımı sonucu sarj bitiyor. bu nedenle 2-3 yedek pil edindim :smiley:
Güneş panelli aracılığı ile direk şarj kullanamıyorum. ancak yedek pilleri sarj edip kullanılabilir.

merhaba bende eşime xperia x10 mini pro aldım, dediğin gibi şarj sorunu var, usb'den şarj olabildiği için güneş panelinden şarj edilebilir diye düşünüyorum. eve gidince bi kontrol edeyim.
program olarak ne kullanılıyorsunuz. işletim sistemi android, telefonu el gps'i gibi kullanabileceğim bir program biliyormusunuz.
bende nokia 5800 var, symbian uyumlu AFTrack programı var, ona benzer bi program arıyorum.

kostakalpin' Alıntı:
merhaba bende eşime xperia x10 mini pro aldım, dediğin gibi şarj sorunu var, usb'den şarj olabildiği için güneş panelinden şarj edilebilir diye düşünüyorum. eve gidince bi kontrol edeyim.
program olarak ne kullanılıyorsunuz. işletim sistemi android, telefonu el gps'i gibi kullanabileceğim bir program biliyormusunuz.
bende nokia 5800 var, symbian uyumlu AFTrack programı var, ona benzer bi program arıyorum.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69237.0
üsteki topikte birkaç programın linkini vermiştim. Ben maverick kullanıyorum. googlemap haritasını kullanıyor. Bazı bölgelerde fazladan zoom yapmıyor. Ama bu gps için sakınca doğurmuyor. Uydu fotoraflarına bakmak için googlemaps de kullanıyorum :smiley:

Iphone uzerine gpskit yukle 10 dolara keyfine bak. Usb sarli iphone.
Gps kit e de google earth den rorani cizip kml dostasini kendine mail at.
Rotan gps ve diledigin harita uzerinde gor. Kendini gor. Ustelik iphone 4 de tel
Cekmezkende sistem xalisiyor. Senin nerde oldugu gps ile gosteriyor harita uzerinde.
Wgs 84 utm koordinat sistemide mevcut.

iphone almanı önmeririm. Google maps tarzı zaten standart içerisinde geliyor. Ayrıca gprs ve navigasyon tarzı programları rahat kullanabiliyorsunuz.

jeomad' Alıntı:
Iphone uzerine gpskit yukle 10 dolara keyfine bak. Usb sarli iphone.
Gps kit e de google earth den rorani cizip kml dostasini kendine mail at.
Rotan gps ve diledigin harita uzerinde gor. Kendini gor. Ustelik iphone 4 de tel
Cekmezkende sistem xalisiyor. Senin nerde oldugu gps ile gosteriyor harita uzerinde.
Wgs 84 utm koordinat sistemide mevcut.

nasıl yükleniyor acaba

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR