Tepe Lambası Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mossin Nagant Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,533

Mossin Nagant

Mossin Nagant
Yer
hatay-istanbul
2003 subaru forester xt aracım için tepe lambası düşünüyorum.
herhangi bir tavsiyesi veya model önerisi yapabilecek olan varsa sevinirim.
aracımın fotosu,

IMG_0100.JPG

Etiketler
http://www.otouzay.com.tr/images/1340974181lass01.jpg
http://www.otouzay.com.tr/images/1344412096lass11.jpg

Merhaba,
şu resimlerdeki tiplerde düşünebilirsiniz. Benim 2006'ya bu hafta sonu bakmayı düşünüyorum ben de :smiley:

Hocam siz gidip bakıcaksınız galiba ona göre yorumlarınızı net öğrenmiş oluruz ama resimlerden kalitesiz gibi gözüküyorlar.
Ön tampona bumper yaptırıp onun üstüne wrc araçlarındaki gibi bi kaç sis farı taktırırım belki.
siz ne düşünüyorsunuz? varmı başka bir fikir?

Bir forumda görmüştüm şu şekilde yapılanlar da var. Bunlar da güzel... 4lülere haftasonu bakayım ona göre izlenimlerimi yazarım buradan.

150590_437186779675990_1233078403_n.jpg

Lifted Forester_2.jpg

Lifted Forester_3.jpg

s4.jpg

Ynt: Tepe Lambası Tavsiyesi

benımde niyetim var..ya tavan sepeti alıp onun üstüne monte ettirecğim onu alamazsam portbagaj ayaklarının üstüne 2 veya 4 adet sis lambası takmayı düşünüyorum..

Bu gun Malesef yukarda bahsettigim 4lu sislerden bulamadım. Sanırım sadece internette mevcut :smiley: gözümü karartıp alıp begenmezsem iade edeceğim sanırım...

bizim araçlara port bagaj veyatavan sepeti çok mantıklı gözükmüyor. komple açılan bir tavanımız var eğer sepet veya pert bagaj takarsak o geniş sunroofdan feragat etmiş olucaz.
Ben bu hafta içi aracın önüne küçük bir çelik bumper yaptırayım diyorum. onun üzerine sis farlarını taksam daha iyi olur galiba.

bu arada aklıma gelmişken söyliyeyim,
foresterların ön ve arka tamponlarının içinde çelik barlar var.tampon şeklinde.
geçen hafta gezi yaptığımızda arkamdan gelen arkadaş duramadı ve 30 km hız la bana çarptı. yer buz olduğu için ve onun aracında m/t lastik olduğu için fren falan hikaye oldu :D
tamponumda küçük bir çatlak oldu. o da kenarda. çarptığı araç nissan pathfinde 2-2.5 ton civarında. resimleri ekliyeyim. araçlarımızın tamponları sağlam yani :D

IMG_0388.JPG

IMG_0389.JPG

hella 4 adet 2si delici aldım yeni kampanya var 330 tl

hella 500 ff modeli ankara ostim hella toptancısı adnan beyden

sujaa' Alıntı:
4 tanesi 490 dan düşmüş erol bey
benım dediğim buydu aynı ürün sanırım sizin aldıklarınızla..
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-hella-kampanya-500-ff-surucu-sis-lambasi-4-adet-110012066/detay

Forumun eski Forestercılarından olarak bu konuyla ilgili bir bilgi paylaşmak istedim. Bende sizler gibi ekstra far bakmıştım ve araştırmalarım sonucunda Hella FF75 delici far alarak ön plakanın altına taktırmıştım. Yapıları ince olduğu için hiçbir sıkıntı olmadıydı, açma kapama düğmesini ise direksiyon boşluğundan kabloyu geçirip direksiyon altındaki plastik yere taktırmıştım. Önden gelen taşlardan etkilenmemesi içinde FF75'lerin oraya metalden geniş ızgara taktırmıştım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR