aslında aracınızın resmi olsada daha iyi anlamış olsaydım..ızgara ekleme kısmını pek anlamadım..nereye monte edılecek ızgara?GezenGen' Alıntı:Normalde ekstra sis farlarının seyir halinde açıkta olmaması gerekiyor veya bir örtüyle kapatılması gerekiyor. Benim geliştirmiş olduğum çözümde istenildiği zaman devreye alınabiliniyordu ve örtüye gerek kalmamıştı. Böyle açıkta olursa mıcırlı yolda önden sıçrayacak taşla kırılma ihtimali de var. Bir de sıkışık yere park ederken sorun olabilir. O nedenle böyle yaptıracaksanız ön koruma demiri olursa daha iyi olur.
oo şimdi bu anlattıklarınız oldumuGezenGen' Alıntı:Tavan sepeti ve barlar aerodinamik olanlardan olmazsa (yeni tip) yakıt sarfiyatı ve rüzgar sesi rahatsız edebiliyor. Foresterlar normal arazi araçları kadar yüksek olmadığı için bu tür aparatlara herkesin kolaylıkla ulaşabilecek olmasından vazgeçmiştim. Sunroofta etkileniyor haliyle. Kabloyu içeriye sokmak için ya camdan geçireceklerdi (sunroofta olabilir) veya deleceklerdi, onları da istememiştim ben.
erolkan' Alıntı:benım dediğim buydu aynı ürün sanırım sizin aldıklarınızla..
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-hella-kampanya-500-ff-surucu-sis-lambasi-4-adet-110012066/detay