terörü protesto edelimmi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bekirgümüş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,057
Ynt: terörü protesto edelimmi

altı şehit daha verdik ,polisimizi şehit verdik gencecik kızlarımıza yazık oldu ,ahhhh napalım rahmetdilemekten ailelerine sabır dilemekten başka elden birşewy gelmiyor.

Etiketler

bekirgümüş' Alıntı:
altı şehit daha verdik ,polisimizi şehit verdik gencecik kızlarımıza yazık oldu ,ahhhh napalım rahmetdilemekten ailelerine sabır dilemekten başka elden birşewy gelmiyor.
bekirgümüş' Alıntı:
merhaba dursun bey burda kim daha milliyetci tartışmasını doyru bulmuyorum tabiki doyru söylüyorsunuzdur ben size şunu söylemek istiyorum bir akşam etiler armutluda beni polis çevirdi aracımın arkasındaki türk bayrağını çıkartmamı söyledi neden dedim aracına zarar verirler felan dedi bumu bizim vatanımız vatanımızda böylemi yaşamamız lazım ya enufak terörü yanateröristi kınayalım diyoruz bu yani .

Valla Bekir Gümüş Bey sizi canı gönülden selamlıyorum Polisin yaptığı dawranış konusunda bişey diyemem ben olsam çıkarmam yoluma devam ederim Gardaş Burası Türkiye Pislik Çıkarılacaksa En babasını Çıkarırız derim yoluma devam ederdim.
Ayrıca Bu Çapulcu Parçalarını Destekleyen insan müsvetteleri size acıyorum :smiley:
Konuyu kaldırmaya gelince neden kaldıralım neden Biz Türküz Alevisiyle Sünnüsüyle Kürdüyle Arabıyla Çerkeziyle Biz Burda dostuz Böyle etkinlikler yapılmalı Bekir abi Bu konuyu açtığın için tşk ederim sana Elimizden hiç bişey gelmiyor evet ama tek cümle yeterli

VATAN SAĞOLSUN

merhaba ilyas bey tabiki bayrağı çıkartmadım kimsede çıkarttıramaz biz 60,70 leriz jenerasyonuyuz vatan mucadelesini bayrak mucadelesini biliriz.protesto konusuna gelince ben gayet mutavazi düşüncelerle bu konuyu açtım baktım gereksiz tartışmalara sebeb oluyoruz ,onun için kaldırılmasını istedim site içi kimse kimseyi kırmasın istedim hepsi bu ,alakanıza teşekkür ederim,allaha emanet olun.

evet 26 şehit daha verdik,yorum yapmak bile içimi acıtıyor.mekanları cennet olsun,belkide bizlerdeki rahatlık şehitlerimizin cennette olduğunu bildiyimizdendir.

Mekanları cennet olsun.. BEN VARIM HERTÜRLÜ KİMSE BİRŞEY DİYEMEZ BEN TAKSİMDE 1000 KİŞİLİK BDP 'Lİ GRUBA ARKADAŞIMLA BAYRAK TUTARAK ÜSTLERİNE GİTMİŞ ADAMIM, birşey olmaz korkmayın bişey yapamıyorlar, polisler o bayrağı zorla aldı elimden, en alındığım konuda bu olmuştu, neyse arkadaşlar izin mizin gerekmez çıkalım hafta sonu babalar gibi kendimizi gösterelim..

Yazıların belli bir yerden sonrasını okumadım. Teröre karşı bir eylem yapabilmek için hiç bir kimliğe ihtiyaç yoktur insan olmak duyarlı olmak yeterlidir. Bu yüzden gezenbilir olarak da herhangi bir grup olarakda yapılabilir.

CUMHURİYETİN 88 YILI TÜM TÜRK MİLLETİNE HAYIRLI VE KUTLU OLSUN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

yasar bey böyle bir ortamda düsüncelerinize katılmamak elde deyil saygılar

yavuz-çelikel' Alıntı:
:smiley::smiley::smiley: Tepkiniz haklı.Hayatı stresinden arınmak için çıktığımız yolda ortak paylaşımlarımızı paylaştığımız bu platformda bu tür işlerden uzak duruluyor sanırım. Malesef bu ve buna benzer pek çok girişim havada kaldı bu platformda.Burasıda toplumun bir parçası olduğuna göre normal karşılamak gerek.Korku imparatorluğu bir kez daha zaferini kazandı.

Ağzımdan aldın lafı saygıdeğer abim.
bunun üstüne ben birşey yazmayacağım. +1 +1 +1

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.