Tesadüfen defender sahibi olmak.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,197

dalyan

Zirve
Öncelikle herkese selamlar
Benim LR defender maceram çok farklı.Ufak bir çiftliğim var Tekirdağ çeşmelide hazırlıklar yaparken bir akşam gün boyu yağan yağmurdan sonra eve dönmek istediğimde binek aracımla çamura battık :smiley:ve çıkamadık,muhtarın traktörü sağolsun.O zaman karar verdim 4 çeker bir araç almaya ve araştırmaya başladım internetten sonunda bütçemi zorlamıyacak sadece köyde kullanacağım hurda belgeli eski model bir LR buldum.İstanbuldan çekiciyle getirmek istedim tanıdığım bir kurtarıcıyı aradım olayı anlattım o da bana ya ne işin var hurda belgeliyle benim vesile olduğum bir ambulans var git bak beğenirsen onu alalım sana dedi.Tabiki ben uçarak gittim ve hemen okeyledim araç edirneden sağlık bakanlığından çıkma neyse anlaştık aldım ben ortalama 3000tl masraf ederim diye düşündüm ama 7000tl ye mal oldu bana sadece masrafı ama helal olsun o paralara bu arada aracı 6000tlye aldım +7000tl masraf toplamda 13000 buldu.Ama gerçekten defender aşkı başladı bende şimdi aracı satılığa çıkardım kendi aracımıda tabiki aklımdaki düşünce iki aracıda satıp çok düzgün bir 5 kapı defender almak.Ambulans satılmazsada diğer aracı satıp 5 kapı alıcam kısmetse.Bu arada internetten araştırma yapmaya başladım ve Gezenbilir le tanıştım,hemen üye oldum çok kıssa sürede bayağı bilgi sahibi oldum.Gerçekten müthiş bir site kurucularını ve tüm üyeleri canı gönülden kutlarım.Herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum artık çok sıkı takipçiyim:smiley:

Etiketler

Ynt: Tesadüfen defender sahibi olmak.

Hayırlı olsun. Bende şu an araştırma safhasındayım. Kafamdaki araç 2.5 Düz dizel, vinçsiz, snorkelsiz ama mutlaka portbagajlı, çeki demirli.

Tüm dileklerinize en içte teşekkürlerimi sunarım:smiley:Ayrıca hoş bulduk teşekkürler...Her şey herkesin gönlünce olur umarım.

bir bakın derim benim ki satılık
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45757.msg720576;topicseen#msg720576

saaa3.jpg

Sevgili dostum ben takas yapmak istiyorum malum 2 aracım var uyarsa ikisini birden de yapabilirim.Sizin araçla ilgili görüşmek için tel nom 0532 396 16 54 teşekkürler..

obozkr1' Alıntı:
Hayırlı olsun. Bende şu an araştırma safhasındayım. Kafamdaki araç 2.5 Düz dizel, vinçsiz, snorkelsiz ama mutlaka portbagajlı, çeki demirli.
aracım 2,5 düz dizel
port bagaj
hidrolik direksiyon
şnolker
hem papağan hemde topuz çeki demiri var ruhsata işli
cep 0532 652 24 06

Görüntü008.jpg

Görüntü012.jpg

Görüntü021.jpg

dalyan' Alıntı:
Öncelikle herkese selamlar
Benim LR defender maceram çok farklı.Ufak bir çiftliğim var Tekirdağ çeşmelide hazırlıklar yaparken bir akşam gün boyu yağan yağmurdan sonra eve dönmek istediğimde binek aracımla çamura battık :smiley:ve çıkamadık,muhtarın traktörü sağolsun.O zaman karar verdim 4 çeker bir araç almaya ve araştırmaya başladım internetten sonunda bütçemi zorlamıyacak sadece köyde kullanacağım hurda belgeli eski model bir LR buldum.İstanbuldan çekiciyle getirmek istedim tanıdığım bir kurtarıcıyı aradım olayı anlattım o da bana ya ne işin var hurda belgeliyle benim vesile olduğum bir ambulans var git bak beğenirsen onu alalım sana dedi.Tabiki ben uçarak gittim ve hemen okeyledim araç edirneden sağlık bakanlığından çıkma neyse anlaştık aldım ben ortalama 3000tl masraf ederim diye düşündüm ama 7000tl ye mal oldu bana sadece masrafı ama helal olsun o paralara bu arada aracı 6000tlye aldım +7000tl masraf toplamda 13000 buldu.Ama gerçekten defender aşkı başladı bende şimdi aracı satılığa çıkardım kendi aracımıda tabiki aklımdaki düşünce iki aracıda satıp çok düzgün bir 5 kapı defender almak.Ambulans satılmazsada diğer aracı satıp 5 kapı alıcam kısmetse.Bu arada internetten araştırma yapmaya başladım ve Gezenbilir le tanıştım,hemen üye oldum çok kıssa sürede bayağı bilgi sahibi oldum.Gerçekten müthiş bir site kurucularını ve tüm üyeleri canı gönülden kutlarım.Herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum artık çok sıkı takipçiyim:smiley:

Bir kere bulaştık diyorsunuz anladığım kadarıyla, hayırlısı olsun tekrar.

Herşey gönlünüzce olsun.

Saygılar.

Evet aynen öyle diyorum ve iyikide bulaşmışım diyorum :smiley:Saygı bizden.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler