Öncelikle herkese selamlar
Benim LR defender maceram çok farklı.Ufak bir çiftliğim var Tekirdağ çeşmelide hazırlıklar yaparken bir akşam gün boyu yağan yağmurdan sonra eve dönmek istediğimde binek aracımla çamura battık
ve çıkamadık,muhtarın traktörü sağolsun.O zaman karar verdim 4 çeker bir araç almaya ve araştırmaya başladım internetten sonunda bütçemi zorlamıyacak sadece köyde kullanacağım hurda belgeli eski model bir LR buldum.İstanbuldan çekiciyle getirmek istedim tanıdığım bir kurtarıcıyı aradım olayı anlattım o da bana ya ne işin var hurda belgeliyle benim vesile olduğum bir ambulans var git bak beğenirsen onu alalım sana dedi.Tabiki ben uçarak gittim ve hemen okeyledim araç edirneden sağlık bakanlığından çıkma neyse anlaştık aldım ben ortalama 3000tl masraf ederim diye düşündüm ama 7000tl ye mal oldu bana sadece masrafı ama helal olsun o paralara bu arada aracı 6000tlye aldım +7000tl masraf toplamda 13000 buldu.Ama gerçekten defender aşkı başladı bende şimdi aracı satılığa çıkardım kendi aracımıda tabiki aklımdaki düşünce iki aracıda satıp çok düzgün bir 5 kapı defender almak.Ambulans satılmazsada diğer aracı satıp 5 kapı alıcam kısmetse.Bu arada internetten araştırma yapmaya başladım ve Gezenbilir le tanıştım,hemen üye oldum çok kıssa sürede bayağı bilgi sahibi oldum.Gerçekten müthiş bir site kurucularını ve tüm üyeleri canı gönülden kutlarım.Herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum artık çok sıkı takipçiyim
Benim LR defender maceram çok farklı.Ufak bir çiftliğim var Tekirdağ çeşmelide hazırlıklar yaparken bir akşam gün boyu yağan yağmurdan sonra eve dönmek istediğimde binek aracımla çamura battık