TezzMertek'ten Solo Bir Doğa Yürüyüşü (14 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,912
Ynt: TezzMertek'ten Solo Bir Doğa Yürüyüşü (14 Aralık 2008)

ayağına sağlık, güzel bir yürüyüş yapmışsın.
selamlar,

Etiketler

Birşey Değil Mustafa Ağabey,
Yürüyor ve Geziyoruz.
Fotoğrafları ve yazıları Gezenbilir üzerinde paylaşıyoruz işte.
Birde GPS kayıtlarımı GE üzerinden haritalayabilmeyi öğrensem çok daha iyi olacak. :smiley:

Teşekkürler Nejat Bey ,
Etkinliklerde gözlerimiz sizleri arıyor valla.
Nerelerdesiniz bakalım.?

Bana ait İmza bölümünde ki linki tıklarsanız Aralık 2008 - Şubat 2009 Kentkart ile İzmir'de Trekking programımıza ulaşabilirsiniz.
Başka arkadaşlarınıza da iletmeniz ricası ile.

Yüksek Doğa Severler isimli bir grupla birkaç etkinliğe katıldım
sanırım yukarıdaki fotograflarda görülen grup da onlar olsa gerek

her zaman katılamıyorum ama emin ol katılamadığım her pazar karnıma ağrılar giriyor
ve senin raporlarını zevkle okuyorum

Fotoğrafta görülen kalabalık grup Kuşadası Trekking grubu diğer adı ile ADA Trekkingmiş.
Halkapınar Çeşmesinde mola verdiklerinde ben yanlarından son sürat geçmiştim.
Muhabbet etmekte zorlanacağım için durmadım daha doğrusu.
:(

Ada grubu olduklarını da Termal Otel arkasında ki otoparkta bulunan 3 adet minibüs sayesinde öğrenmiştim.

Bizim programımız belli 5-6 kişi ile yürümekten gocunmayacaksanız bekliyoruz Nejat Bey.

Karın ağrısı durumuna gelirsek , bende bu etkinlik sonrası uzun bayram tatilinin keyfine vardım diyebilirim.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21514.new#new bu linkte bulunan Kaz Dağları kapmında fazla yürüyemediğim için ancak bu solo yürüyüş keyfimi yerine getirdi.

kardeşim "gocunmak" ta ne demek...

araç ile bu tür etkinlikleri yaparım diye niva almıştım, sonuç hem çerçevede hemde detayda hayal kırıklığı oldu
bir ara avcılar kulübüne üye olup onlarla gezeyim diye düşündüm ama yakmayacağım mermi için çokça masraf yapmamın gerekliliği ortaya çıkınca vazgeçtim.

şimdi hafta sonu arabayla mı dağa çıksam yoksa yürüyüşe mi katılsam ikilemi ile çoğu kez zaman kaybediyorum...

özetle özlemle okuyorum, izliyorum herşeyi

selamlar,

Yazı tura atın Nejat Bey ,
Araç ile gitmeniz gereken yer bence Aliağa Hatundere Köyü yakınlarında ki Dumanlıdağ olmalı.
Stabilize araç yolu yok denecek kadar az

Nejat abi bir dahaki kamp etkinliğine muhakkak gelmelisin :smiley:
hem arabanı kullanmış hemde yürüyüş yapma imkanıda bulmuş olursun :smiley:
böylece bir taşla iki kuş vurmuş olursun :D

Beyoğlu Çeşmesi sırtlarına araba ile çıkmalı.
:smiley:
Termal otelden girip Kavacıktan çıkabiliriz.

Resimlere bakılırsa hayli güzel bir güzergah olmuş,
İş ortamında, masa başında imrenerek okudum,
Kamp ateşinde yemek hazırlığı içerisinde olan insanlar çok tabii ve mutlulukları yüzlerinden okunuyor.
Paylaştığın için teşekkürler.

Birşey değil.
:smiley:

İlginiz için ben teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR