Thames - Trader ve NAFD

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,607

mogzilla

Toys4BigBoys
Yer
Istanbul
Web
www.canpeyzaj.com
Elin amerikalısının NYFD' ı var da bizim neden olmasın dedik ve son Bolluca buluşmamızda acilen NAFD'ı kurduk.(Nadir Abi Fire Department)
Resimde ekibi ve emektar 1963 Thames-Trader arazözü görüyorsunuz.
Soldan sağa:
İbrahim(Iceman),Mert(Deep),Mehmet(Mert'in ağabeyi),Sedat(Yol)
Direksiyonda oğlum Can(Mogzilla ceyar)
En önde Ufuk(henüz foruma dahil olmadı)

[attachment=1]

Ve de son eleman , semaverin dumanını koklayarak bize çayın demlendiğini haber veren Rex

1DSC00151.jpg

Ynt: Thames-Trader ve NAFD

resim öyle bir çıkmış ki,tepe lambası falan,tam sivil savunma örgütü gibi olmuşuz :D.gören de göreve giderken hatıra resmi çektiriyoruz sanacak :p

mogzilla ceyar' Alıntı:
resim öyle bir çıkmış ki,tepe lambası falan,tam sivil savunma örgütü gibi olmuşuz :D.gören de göreve giderken hatıra resmi çektiriyoruz sanacak :p

C an Bey,çok şaşırdım,ilkdefa tepe lambası ile ilgili olumlu bir ifade kullandınız.
Hayırdır inşallah???

Balum TASİŞ'den bahsedince aklıma eski forumda yazdığım Trader'in hikayesi geldi. ;D ( 29.06.2006 )

Arkadaşlar;dün bu aracı TASİŞ'den teslim aldık.Yeşilköy gümrükte gerekli formaliteler tamamlandı,bedeli ödendi,belgeleri tamamlandı ve 11.00 de başladığımız işlem saat 15.30 da tamamlandı.Ben bu arada aracı köye nasıl götürecem diye düşünürken ve bir çekici ile pazarlık ederken ordan birisi yanıma yaklaşıp''Abi bu araç aslında faal,geleli zaten 2 ay oldu ama aküsü boş marşı yok ''vs vs dedi.Ben zaten köyden mitsubishi kamyonetimi getirtmiştim.Gelirken mazot ve takviye kablolarını da getirmişti.Neyse bir şekilde takviye ile aracı çalıştırdık.Bu arada da saat 4 olmadan,yani kamyon yasağı başlamadan yola çıkmak istiyoruz.Ya bismillah deyip direksiyona geçtim,motor ritmik çalışıyor,yalnız çok ufak bir ayrıntı araçta hiç fren yok. :eek:
Fren pedalına bastığım anda ayağım döşemeden dışarı çıkıyor.Tabii orada toplanan çok bilenler ''usta bu araç gitmez'' demeye başladılar.Bende mitsubishi kamyoneti kullanan bizim şöföre ''Ali sen önden gideceksin,çarparsam sana çarpayım'' dedim.Benim Galloperi de şirketten gelen diğer şöför Veli'ye verdim.Ben de arazöz direksiyonunda Ya Allah,Bismillah yola koyulduk.Bir ara kendi kendime güldüm.Ulan dedim ,önde Ali,arkada Veli,ortada da bizim deli.Allahtan çocuklar beni tanıdıklarından birşey demiyorlar.Vukuatlarımı biliyorlar.Bir tek şeye üzüldüm.Can yoktu,önemli bir işi vardı,aslında tam onluk bir macera idi.Yol macerasını başka sefer anlatırım.
Pardon,unuttum,aracın el freni biraz tutuyordu!!

Sağ salim Arnavutköy'e vardık.Beni arazöz de gören sevgili Cezmi Ustam gülmeye başladı,ancak asla şaşırmadı,çünkü Riva'dan devirdaim pompasız Unimog'uyla gelen Nadir Abisini iyi tanıyordu

230373.jpg

Ynt: Thames - Trader ve NAFD

Bir traderde ben arıyorum restorasyon için ama aylardır aramam dışında hiç bulamadım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.