The North Face Men’s Ultra 105 GTX XCR Çok Amaçlı bir Arazi Ayakkabısı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,822

endy

LaNd RoVeR SeRiEs III LR L322 - MB W901 - MB R171
Yer
istanbul
Web
www.kurutlu.com
The North Face Men’s Ultra 105 GTX XCR Çok Amaçlı bir Arazi Ayakkabısı

The North Face’in çok tutulan, çok beğenilen tam anlamı ile hafif bir arazi canavarı olan ayakkabısı Men’s Ultra 105 GTX XCR çok ciddi bir performans sergiliyor.

Ayakkabının kaymaz tabanı sayesinde hemen hemen her zemine çok iyi tutunuyor ve bunu çok hızlı yapabiliyor. Buda çok hızlı bir şekilde hareket halinde bir vücudu bir anda stabil yapıyor. UltrATAC taban teknolojisi ise her koşulda ve her zeminde bu kadar iyi şekilde bir zemin tutuşunun esas sebebi.

Goretex olması ise çok başarılı temel bir özellik. Özellikle günlük hayatta ve hızlı şehir hayatında ciddi hareket kolaylığı ve rahatlığı sağlıyor. Arazide ise çok başarılı bir training + running + trekking ayakkabısının özelliklerinin birleşimini sonucunda çok yüksek bir performansı var.

Ayağı kalıp olarak çok iyi kavraması ve çifti 9 numara için ortalama 822 gram olan bu ayakkabı çok daha uzun bir yolda çok daha az enerji harcamanıza yardımcı olabilecek şekilde üretilmiş.

Ayakkabının iç tabanı özel olarak üretilmiş ve şekil olarak standart ayakkabılardan çok farklı. Çok özellikli Ergonomik bir tabanı var. Tork kontrol adında bir teknolojik özellik ile ayak tabanına zeminden gelen darbeler ve baskılar için devreye girerek yere tutunmanın çok zor olacağı koşullarda bile çok hızlı bir stabilite ve güvenlik sağlıyor.

US 8 -14 ( EU 38,5 48,5) numaralarında üretilen ve birbirinden güzel 3 rengi olan bu şehir’in asi ruhlu arazi ayakkabısı için benim favori rengim ise yeşil – Gri karışımı olan rengi.

Üzerinde bulunan reflökterler sayesinde gece fark edilmesi çok kolay ayakkabının, bağcıkları ise çok özel kaymaz ve açılmaz bir kumaş ile kaplanmış.

Scooter motosiklet kullananlardan, trekkingcilere, off road’culardan, kampçılara, Fotoğrafçılardan, sanatçılara kadar çok geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden The North Face’in bu spor ayakkabı Modeli Türkiye 269 TL fiyatla satılıyor. Tüm renk ve bedenlerini bulabilmek mümkün. Amerika’da ise bu sene The North Face Men’s Ultra 106 GTX XCR olarak bir üst versiyonu çıkan bu ürünün yeni versiyonu olan 106 önümüzdeki sene Ekim ayında Türkiye’de satışa sunulacaktır.

Ürün ile ilgili olarak kendi değerlendirmeleri mi ürün bilgileri ile birleştirerek paylaşmaya çalıştım, uzun zamandır üretilmiş en ideal doğa sporu ayakkabılarından birini sizlere tanıtmak istedim. Fırsat ve zaman bulabidikçe The north Face'i çeşitli ürünleri ile ilgili değerlendirmelerimi sizlerle paylaşmaya çalışacağım.

Selamlar

Ender

91565_top_mv_e.jpg

13599_91565_e.jpg

38680_91565_e.jpg

91565_fab_mv_e.jpg

91565_hel_mv_e.jpg

Etiketler

Ynt: The North Face Men’s Ultra 105 GTX XCR Çok Amaçlı bir Arazi Ayakkabısı

Şehir ve kamp hayata uygun olduğunun bahsi geçiyor, Bursa için adres ve fiirmalarda özel bir indirim varmı.
Teşekkürler

Merhabalar ;

İstanbul'da Fantom Spor The North Face shop'tan tedarik edebilirsiniz.

Bayi listesini de ekliyorum ordan diğerlerine de bakabilirsiniz.

Selamlar

bayi-listesi.jpg

Bu model için yabancı sitelerde pekte iyi kullancı yorumları yapılmıyor.Şekli güzel gerisi yalan şeklinde.

Şevket' Alıntı:
Bu model için yabancı sitelerde pekte iyi kullancı yorumları yapılmıyor.Şekli güzel gerisi yalan şeklinde.

Merhaba Ben kendi değerlendirmelerimi ürünü kullanarak yaptım; bir çok forumda iyi / kötü yorumlar yapılması normaldir. Amaç budur zaten.

Selamlar

Ender

Aynı ürün Ankara Panora'da Kar Spor'da var ben aldım gayet memnunum rengide aynı siyah fiyat 130 liraydı

sciencepeople' Alıntı:
Aynı ürün Ankara Panora'da Kar Spor'da var ben aldım gayet memnunum rengide aynı siyah fiyat 130 liraydı
İyi günlerde kullanın , degerlendirmlerinizi de paylaşırsanız seviniriz.

Selamlar

sciencepeople' Alıntı:

panorada 130 tl ye satılan North Face Prophecy modeli , Ultra 105 GTX XCR nakit fiyatı 240 tl.

Valla kodunu falan bilmiyorum benim aldığım ayakkabı bunun aynısı.

Merhaba Ayakkabının modeli dilinin üzerinde yazar
ordan okuyabilirsiniz

Evet şimdi baktım hala kararlıyım bunun aynısı :smiley:çünkü koduda aynı.Ayrıca önceden paylaştığınız TNF hiker çantada baya hoşuma gitti fiyatından ötürü bejklemedeyim ama o çanta şehir için fazla büyük değilmi örneğin içine o kadar ne koyulur..?

sciencepeople' Alıntı:
Evet şimdi baktım hala kararlıyım bunun aynısı :smiley:çünkü koduda aynı.Ayrıca önceden paylaştığınız TNF hiker çantada baya hoşuma gitti fiyatından ötürü bejklemedeyim ama o çanta şehir için fazla büyük değilmi örneğin içine o kadar ne koyulur..?

Çantayı ben kullanıyorum süper çok ideal bir boyutu var bir inceleyin elinize alıp, tam şehir ve günibirlik doğa için

Merhaba:

Özel mesajda bahsettiğim durumlardan ötürü yabancı sitelerde bakıyorum bulduğum anda yapıştıracağım. ;)Ama gerçekten gerek görüntüsüyle gerek kullanılabilirliği ile çok güzel bir çanta.

Merhaba,
Acaba aynı ayakkabı Ankarada halen 130 TL midir?
Eğer öyle ise satın almadan yardımcı olurmusunuz.
1 çift siyah gri 41.5 numara almak isteriz.
tşk.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR