The North Face Sport Hiker Bel Çantası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,887

endy

LaNd RoVeR SeRiEs III LR L322 - MB W901 - MB R171
Yer
istanbul
Web
www.kurutlu.com
The North Face Sport Hiker Bel Çantası

2 aydır kullandığım The North Face Sport Hiker Bel Çantası için çok verimli bir Bel çantası diyebilirim.

Dağ Bisikletçileri, Günübirlik Trekking yapanlar, Turistik gezi yapanları hedef alınarak üretilmiş bu çanta; Amerika’da çok kısa zamanda motosikletçilerden, kampçılara, off road’culardan, Fotoğrafçılara, ve esas önemlisi çok gözlü gerekli büyüklükte bir bel, omuz veya el çantasına ihtiyaç duyan herkesin kullanabileceği bir Bel çantasıdır.

Normal Bel çantalarına göre birazcık da olsa büyük, nispeten geniş ve kullanımlı bir model.
Özel kumaşı 420D nylon, 1680D Ballistics kumaşı ile su geçirmeyen, bir çok gözü ile fonksiyonel olarak çok kullanışlı bir Çanta. Çantanın 2 ana fermuarlı bölümünden ufak ve önde olanının içinde kalem gözleri, kart gözleri içeren oldukça verimli 2 gözlü bir organizatör bölümü var, bu bölümün fermuarın üst kısmının arka yüzeyinden çıkan 10 cm’lik ilave Anahtarlık bağlantısı da sizi anahtar aramaktan kurtarıyor. Ayrıca bu Organizatör’ün içinde bulunan bir Audio Cihazı için yer ve Audio port’u da bulunmaktadır.

Çantanın Tam üstünde olan ve 2. bölme olan esas geniş kısımda kendi içinde lastikli bir 2/3 oranında bir paravanla ikiye bölünüyor. Bu bölüm oldukça Geniş bir bölüm bir yağmurluktan tutunda bir DSLR Fotoğraf makinesinden, GPS, çakı, gibi birçok yanınızda taşımak isteyeceğiniz şeyleri taşımanıza yardımcı oluyor. Bu iki ana göze ilaveten her iki yanda 2 adet şişe taşıyıcı göz ve tam ortada ve en önde organizer gözünün tam üzerinde elastiki bir cep te mevcut.
Çantanın en arkasında bel ile Ana Göz arasında Bulunan bir de ufak harita veya evrak görüde mevcut. Bel bağlantısını yapan her iki yan kuşak üzerinde 2 adet fermuarlı fileli cep var. Çantanın ön yüzünde TNF logosunun etrafında kaliteli reflektörler mevcut.

Çantanın Bel Bağlantısı dışında, hem omuz bağlantısı bulunuyor hem de el ile taşımak için el bağlantısı mevcuttur. Çeşitli Renkleri mevcuttur. Ben en çok Siyah ve Mavisini beğendim.
Çantanın Ölçüleri
Volume: 550 in3 (9 liters)
Dimensions: 8"" x 14"" x 6"" (21 cm x 35 cm x 15 cm)
Avg Weight: 1 lb 1 oz (480 g)"

Çantanın birkaç resmini ve bir de tanıtım videosunun linkini ekliyorum.

Tanıtım videosu Linki : http://www.youtube.com/watch?v=4MXcW2xkrJI

Selamlar
Ender

1_29743_e.jpg

2581_29743_e.jpg

10432_29743_e.jpg

tnf_nm07957_k_2.jpg

img55985700.jpg

Etiketler
Ynt: The North Face Sport Hiker Bel Çantası

selamlar çantanın satılık olup olmadığı ile ilgili bir ibare gözüme çarpmadı ama anladığım kadarıyla satıyorsunuz fiyatı ne kadar bunun.?

MErhaba

Satılık bir çanta yok bende; sadece kullandığım çanta ile ilgili bilgileri paylaştım

Selamlar

kusura bakmayın yanlış anladım o zaman ama güzel bir günlük kullanım çantasıymış çok hoşuma gitti.

aşağıdaki firmalardan temin edebilirsiniz; Fantom sporda 1 adet olduğunu biliyorum

Selamlar

bayi-listesi.jpg

Ben de siyahını aldım. Harika bir çanta. Günlük şehir yaşamında olsun, bisikletle ormana gidildiğinde falan çok kulanışlı. Tavsiye ederim.

sciencepeople' Alıntı:
Efe abi merhaba hangi mağazadan aldın bende internetten almayı düşünüyorum.

Beşiktaş'ta TNF'nin kendi mağazası var. Oradan aldım. Aşağıda web sitesinin linki var. Gerçi çanta sitede görünmüyor ama ellerinde şu anda var. Telefon açıp görüş. Gezenbilir'den olduğunu söyle.

http://www.fantomspor.com/index.php

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,043
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR