Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
The Team 34 / İtina İle SUZUKI Çekilir / 23.Nisan.2010
Ynt: The Team 34 / İtina İle SUZUKI Çekilir / 23.Nisan.2010
yalniz unuttugunuz bir detay var , 2500 kilonun ustu bir discovery batarsa onu hangi suzu ceker bilemiyorum ;D ;D ;D sonra difransiyeli sanzumani dagitmayin ;D
Arkadaşlar, hazırlık falan hakkaten takdire şayan. Çok hoş oldu bencede.
Ama şunu da söylemek lazım Cem özellikle oraya girdi, ben girme batak dedim, denemek için girdi ve arabanın önü resmen aşağı düştü. Yani yapacak bişey yoktu, Disco da olsa kalırdı.
Ama çok eğlendik.
burakcım doğru söylüyorsun... ama nasıl battığı önemli değil... önemli olan batmış olması ve bizim onu "suzuki saver" ekibi olarak çekmiş olmamızdı.... ;D ;D
izlerken gülmekten koltuktan düşdüm.... yok böyle takım ;D ;D ;D
giderken baltaları gömerler diyorduk ama ;D ;D ;D yeni balta hazırlamışlar ;D ;D ;D bu orgasizasyonu birde TOYOTA cılara yaparsanız işte filmin koptuğu andır ;D ;D ;D
abi aramızda toyotacı bi burak var... oda düşmüyor böyle tuzaklara
Kmtn' Alıntı:
izlerken gülmekten koltuktan düşdüm.... yok böyle takım ;D ;D ;D
giderken baltaları gömerler diyorduk ama ;D ;D ;D yeni balta hazırlamışlar ;D ;D ;D bu orgasizasyonu birde TOYOTA cılara yaparsanız işte filmin koptuğu andır ;D ;D ;D
abicim valla çooook düşündük... ne yapalım n yapalım diye...ş hem kimse zarar görmesin, hemde şamatamıza bakalım diye... sanırım en uygun şeyi bulduk... herkes çooook eğlendi... ama ben koptum abi... arabanın içinde gülmeye devam ettim.... ;D ;D ;D
bir suzikici olarak siren t-shirt felan gercekten komedi olmuş ama ordan discoda gecemez diye dusunuyorum. arkadasımın dediği gibi orda disco saglam batsaydi bide düzgun calismayan bir disco olsaydi o gun araciniz ordan cikmazdi