The Team 34 / VX 80 ve Disco 2 yakıt tüketimleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,785
Ynt: The Team 34 / VX 80 ve Disco 2 yakıt tüketimleri

ilanımın başlığınımı değiştirsem acaba sahibinden az yakan koca pabuçlu disco diye ;D ;D ;D ;D ;D ;D

kürşadım senin araç ne yakıyor bahsetmedin hiç disco kralım benim araç kardeşim forumdaşım ;D ;D ;D

Etiketler

ilkakdeniz' Alıntı:
merakla bekliyorum :smiley:
hakikaten biri yok mu ya bu lastik değişiminden kaynaklanan farkı nasıl yansıtacağız nasıl hesaplayacağız nooolurr?
ben hala ne yaktığımı ne kadar yol gittiğimi bilmiyorum da....
;D ;D

Okadar hesaplamalar konuşmalar yalanmıydı hacıı ;D ;D ;D

Selam arkadaşlar,

Öncelikle geziniz çok güzel geçmişe benziyor bunu siz fotoları ekledikçe dahada bir anlayacağız gibime geliyor. :smiley:

Yakıt tüketimi dediniz damarıma bastınız.

Benim aracım 2006 model L200 Magnum 2.5 Turbo dizel 110 beygir.

Uploaded with ImageShack.us

Bende bayramda 800 km yol yaptım ve hızım 90 km/h sabitti.

Ortalama 100 km de 11.5 lt. euro dizel yaktım (Ortalama 360 kuruş.)

Araçta 32 BFG A/T lastik mevcut ve demir tampondu vs. hiçbirşey yok. (Birde araçta 2 kişiydik.)

Sizin verilere göre ben acayip yakıt yakmışım gibi yarın araca bir baktırıcam bakalım .. (Olmadı üzülerekte olsa bu aracımı satıp yeni L 200 alıcam çünkü hep uzun yol gidiyorum.)

The Team 34 ün vx 80 ne yaktı acaba o konuda bilgi alabilecekmiyiz?
rakamlar bunlarsa 1.3 multijet bir arazi aracı yokmudur ? :D
birde özel değilse sinop ta 2 araçtınız Bülent beyin navara ne oldu merak ettim :??? onlarda bana sadece fotograf makinesinden resmini
gösterdiler :D

warmaster' Alıntı:
The Team 34 ün vx 80 ne yaktı acaba o konuda bilgi alabilecekmiyiz?
rakamlar bunlarsa 1.3 multijet bir arazi aracı yokmudur ? :D
birde özel değilse sinop ta 2 araçtınız Bülent beyin navara ne oldu merak ettim :??? onlarda bana sadece fotograf makinesinden resmini
gösterdiler :D

o aracın difransiyelinde bir sorun çıktı... o nedenle istanbula zorunlu dönüş yapmıştı.. ;)

yahu ben basarım yolunu bulunca siz İstanbul'da yavaş kullanmaya alışmışsınız. Biz İstanbul'a kadar deli gibi geliyoruz. Sonrasında size alışıyoruz o zaman arazi aracı beni bitirir. Örnek Kayseri den aldığımız eşimin aracı ile Kayseri' den Sinop'a 4.5 saatte geldim yarım depo 180-210 km arası süratle 324 km gitti. vay anam vay diyorum arazi aracı ile :-[ birden kendimi veresiye satan Burhan Altıntop yerinde gördüm...

Daha önce bir arkadaşımızın yakıt konusunda bir sözü vardı. Arslan besliyen yemini düşünmez diye.Bizdede bir laf vardır hem şoför mahaali hem 25 kuruş olmaz diye bu aygırlara bineceksek yakıtınıda kabullenmekten başka seçeneğimiz yoktur.

patrol116' Alıntı:
Daha önce bir arkadaşımızın yakıt konusunda bir sözü vardı. Arslan besliyen yemini düşünmez diye.Bizdede bir laf vardır hem şoför mahaali hem 25 kuruş olmaz diye bu aygırlara bineceksek yakıtınıda kabullenmekten başka seçeneğimiz yoktur.

valla üstat ben aslanımın yemiyle çok ilgilenmiyorumda... her tarafta "abi kaç yakıyo" diye soran bir çok insan var. e birde sitede 3 kondan biri abi bu kaç yakıyo ile başlıyor..bir nebze olsun insanlar öğrensin diye açtım valla başlığı... yakıtı düşünen bu işi zaten yapmaz... ;)

Olcayto Mertin yakıt değerlerini görünce 80 yakışını ayıp olmasın diye açıklamıyor sanıyorum ;D ;D

Ama abiler Mert kardeşimde diyor zaten tadını çıkardım otobanda 140 demiş bırakın yaksın 130 dan sonra yakmayan arabamı var 3000 devir/dk dan yukarda ??? borla egzost var adamda v8 var tadını çıkartmış bence :D

warmaster' Alıntı:
Ama abiler Mert kardeşimde diyor zaten tadını çıkardım otobanda 140 demiş bırakın yaksın 130 dan sonra yakmayan arabamı var 3000 devir/dk dan yukarda ??? borla egzost var adamda v8 var tadını çıkartmış bence :D

Erkut Bey siz Sinop'tamı yaşıyorsunuz?

warmaster' Alıntı:
Evet Burak bey Sinop merkezdeyim ben.

sorma nedenim bende Sinop Ayancıklıyım. Sinop'a geldiğimde mutlaka görüşelim Erkut Bey..
esenlikler dilerim :smiley:

İnşallah kesinlikle beklerim buradaki bütün dostlarımızı ağırlamaktan büyük keyif alırım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri