Toplamak için Dizel Defender 110 Aranıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hkures Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,518

hkures

Zaman En büyük yargıç ve çözümdür..
Yer
of
Merhaba

3 adet dizel defender 110 alacağım içi motoru temiz sağlık bak,emniyet,askeriye çıkışlı ,

toplayacağım için düşük maliyet hedeflemekteyim. kaporta boya problem değil.

hkures@gezenbilir.net adresine özelden araç bilgileri detay fotoğraf makul fiyat bildirirseniz sevinirim.

Etiketler
Ynt: Toplamak için Dizel Defender 110 Aranıyor

Defender 110 modeli ile ilgilenmekteyim.

millet 1 taneyle baş edemiyor, sizin 3 taneyle ugraşmanız biraz zor olacak gibi,bence sizin ambulans kasaya bir proje yapın çok güzel olur.

Hasan bey

ilginize müteşekkirim.

Ancak şunuda unutmamak lazım "Paradan sonra en büyük icat DEFENDER'dır"

ben uğraşmayacağımki parasını veriyorsunuz

sizin adınıza uğraşıyorlar bizlerde keyfini sürüyoruz.

hayat çok kısa kimi yat alır kimi arsa bende defender alıyorum.

Bukadar.

teşekkürler.

o zaman kolay gelsin demekten başka alternatif kalmıyor,ben o toplama hatasını bir defa yaptım,ondan sonraki araçlarım hep yapılı almak için çaba gösterdim. daha hesaplı ve hemen kulana bilirlik açısından daha stressiz oluyor

Bende hasbel kader ambulans bir defender aldım,satıp 5 kapılı alıcam ama bir dostun verdiği bilgiler kararımı tekrar gözden geçirmeme neden oldu.Ambulansların şanzumanları daha farklıymış rampalarda 5 kapılılardan daha iyiymiş ve daha konforlu bir sürüşü varmış.Hem ambulans benim için çok elverişli,çiftliğe giderken bayağı öteberi ve kurt köpeklerim var,koca kasa atıp gidiyorum:smiley:

güncel

Sahibinden.com ve Hurdasan'da yüzlercesi sizi bekliyor. Kolaylıklar.

Araçlar revizyondan geçerken tahmini maliyeti 1.5 veya 2 ile çarpın kesin sonuç için.

İmza: 1998 senesinde Seri 3 toplamaya kalkışmış bir dost.

öncelikle ALLAH kolaylık versin
1990 dan beri defendere biniyorum
eski landımıda topladım yıllarca bindim
geçen sene aldığım landımı sekiz ayda
topladım şu an biniyorum maliyeti yüksek
ve birde mesleğinizi bilmiyorum eğer
otomotivle uğraşıyorsanız olabilir
ama mesleğiniz değilse paranız çoksa
sorun yok....
son aracım şu an iddia ediyorum
türkiyede tek kaporta iki milim
komple el yapımı yalıtım ful maliyeti
sorarsanız kendim uğraşmama rağmen
35 milyar... allah size kolaylık ve sabır versin

doğan oto
selahattin

Selaattin bey keyif aldınızmı toplarken

son halini gördüğünüzde içiniz cizz ettimi bakarken tuh param gittimi dediniz haaaah budur mu dediniz.

Kimse satmıyor süper.

Yok yok

bende 1 adet 110 dizel çekme belgeli motoru ölü kaporta iyi yürürü iiyi
1 adet anbulans kasa benzinli her şeyi ile 4x4 lük tüpü yeni takıldı 4 lastik yeni
ilginzi çekerse görüşelim

Merhaba Hüseyin bey

ben motoru super kaporto toplarlanacak bı araç arıyorum bendede defender ambulans var ilginize müteşekkiirim.

isterseniz sivastaki şenlikte 24 no ile yarışan 88 defenderimin dizel motorunu satabilirim ben başka motor atacağım için satıyorum motor pompa dahil mükemmel vakumu dün akşam yeniledim yağ soğutucu hortumları bile yenilendi

YAY KIRAN 2.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR