KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
o zaman kolay gelsin demekten başka alternatif kalmıyor,ben o toplama hatasını bir defa yaptım,ondan sonraki araçlarım hep yapılı almak için çaba gösterdim. daha hesaplı ve hemen kulana bilirlik açısından daha stressiz oluyor
Bende hasbel kader ambulans bir defender aldım,satıp 5 kapılı alıcam ama bir dostun verdiği bilgiler kararımı tekrar gözden geçirmeme neden oldu.Ambulansların şanzumanları daha farklıymış rampalarda 5 kapılılardan daha iyiymiş ve daha konforlu bir sürüşü varmış.Hem ambulans benim için çok elverişli,çiftliğe giderken bayağı öteberi ve kurt köpeklerim var,koca kasa atıp gidiyorum
öncelikle ALLAH kolaylık versin
1990 dan beri defendere biniyorum
eski landımıda topladım yıllarca bindim
geçen sene aldığım landımı sekiz ayda
topladım şu an biniyorum maliyeti yüksek
ve birde mesleğinizi bilmiyorum eğer
otomotivle uğraşıyorsanız olabilir
ama mesleğiniz değilse paranız çoksa
sorun yok....
son aracım şu an iddia ediyorum
türkiyede tek kaporta iki milim
komple el yapımı yalıtım ful maliyeti
sorarsanız kendim uğraşmama rağmen
35 milyar... allah size kolaylık ve sabır versin
bende 1 adet 110 dizel çekme belgeli motoru ölü kaporta iyi yürürü iiyi
1 adet anbulans kasa benzinli her şeyi ile 4x4 lük tüpü yeni takıldı 4 lastik yeni
ilginzi çekerse görüşelim
isterseniz sivastaki şenlikte 24 no ile yarışan 88 defenderimin dizel motorunu satabilirim ben başka motor atacağım için satıyorum motor pompa dahil mükemmel vakumu dün akşam yeniledim yağ soğutucu hortumları bile yenilendi