Toyota BJ60’dan Buggy Yapımı [BOLU]

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ict3055 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,465
Ynt: Toyota BJ60’dan Buggy Yapımı [BOLU]

Lastik ve Jantlar takıldı...

IMG_0296.png


IMG_0297.png


IMG_0298.png


IMG_0299.png
 

Etiketler

Ynt: Toyota BJ60’dan Buggy Yapımı [BOLU]

Ve Off Road Buggy'nin yakıt Deposuda takıldı...

IMG_0606.png


Bu çalışma yaklaşık iki ay sürdü. Burda hızlı bir şekilde anlatmak kolay ancak. Geceler boyunca süren Beyin Jimnastikleri, Mekanik çalışmalar sonucu bu hale geldi. Araçta kullanılan tüm parçalar tek tek açıldı. Yıkandı. Bakımları yapıldı. Yağlandı ve kapatıldı.

Burda Land Rover'cı olarak bir konuya değinmek istiyorum. Buggy'de kullanılan parçalar 86 model bir aracın parçaları. Ancak ne Diferansiyellerinde bir mm kaçırma, Ne şanzımanlarının dişlilerinde bir mm oynama yada çapak bulundu. Zaten kullanılan 3B motoruna Toyota 1.000.000 km garanti veriyor. Gerçektende Toyota özellikle bu modelini resmen kırılmaması, bozulmaması için imal etmiş. Bu konuda Toyota'nın hakkını vermek gerekiyor diye düşünüyorum. Adamlar Yapmış!
 


Ynt: Toyota BJ60’dan Buggy Yapımı [BOLU]

aslanaybars' Alıntı:
boloff cosmus bu buggyota tr tek olacak süpersüper cagrı takipteyiz ;)

Teşekkürler Fatih. Bildiğim kadarıyla buna benzer bir çalışma Antalya'da var ama...


Bu arada Boloff hep çoşuktu ki... :smiley:
 




Ynt: Toyota BJ60’dan Buggy Yapımı [BOLU]

boloff u çoşturuyorsunuz ama bizim gibi gençlerin aklı hep oralarda kalıyor bolu ya yerleşmek istiyorum :D
 

Ynt: Toyota BJ60’dan Buggy Yapımı [BOLU]

emrah artarslan' Alıntı:
Kadir abimizin en büyük takipcisiyiz :smiley:

çok güzel olacak çokkkkk

emrah artarslan' Alıntı:
boloff u çoşturuyorsunuz ama bizim gibi gençlerin aklı hep oralarda kalıyor bolu ya yerleşmek istiyorum :D

Gel yerleş Adamım sana kapımız sonuna kadar açık...

Bolu cennet ve biz Off Road'u seviyoruz... ;D
 








Ynt: Toyota BJ60’dan Buggy Yapımı [BOLU]

Tebrikler ...kolay gelsin..100 inch çok ideal ölçü eminim bitince dadından yinmez...:smiley:
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Mesajlar
1,528,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,816
Kaydolan Son Üyemiz
car3393car

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst