Toyota BJ60’dan Buggy Yapımı [BOLU]

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ict3055 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,507
Ynt: Toyota BJ60’dan Buggy Yapımı [BOLU]

Çagri toyota hakkinda böyle güzel sözler soyleme bence tenekeci kardeşlerin sebi aforoz eder :smiley:

antalyadada var aynisi rahmetlinin gerçekden cok zevkli bir makine olmuştur eminim.

Etiketler

RedlinE' Alıntı:
Çagri toyota hakkinda böyle güzel sözler soyleme bence tenekeci kardeşlerin sebi aforoz eder :smiley:

antalyadada var aynisi rahmetlinin gerçekden cok zevkli bir makine olmuştur eminim.

Mücahit abi bizde neyse o. Adamlar yapmış, bize ancak övmek düşer.
86 model aracın hiç bir mekanik parçasında bir sıkıntı bile çıkmamışsa TYT bu işi biliyordur...

Çok güzel olmuş elinize sağlık, ancak yaparken yaklaşma ve uzaklaşma açısını iyileştirmek açısından şaseyi arkadan ve öndende biraz kısaltmayı düşünmediniz mi ?

moonwalker_arc' Alıntı:
Çok güzel olmuş elinize sağlık, ancak yaparken yaklaşma ve uzaklaşma açısını iyileştirmek açısından şaseyi arkadan ve öndende biraz kısaltmayı düşünmediniz mi ?

Teşekkürler. Şase ortadan kesildi ve 100 inçe çekildi.

ict3055' Alıntı:
Teşekkürler. Şase ortadan kesildi ve 100 inçe çekildi.

Çağrı bey yaptığınız kısaltma işlemini gördüm, benim bahsettiğim mesela arka tekerler dışarda kalacak şekilde tekerin gerisinden de şaseyi kısaltarak tekerlerin ön planda kalması ve yaklaşma açısı sorununun ortadan kalkması açısından daha iyi olabilirdi.Bu kadar kapsamlı bir işe girdikten sonra, neden düz duvara tırmanan bir makine olmasın :smiley:

Sakın söylediklerimi eleştiri olarak algılamayın, nacizane önerimdir.

Tekrardan hayırlı olsun.

moonwalker_arc' Alıntı:
Çağrı bey yaptığınız kısaltma işlemini gördüm, benim bahsettiğim mesela arka tekerler dışarda kalacak şekilde tekerin gerisinden de şaseyi kısaltarak tekerlerin ön planda kalması ve yaklaşma açısı sorununun ortadan kalkması açısından daha iyi olabilirdi.Bu kadar kapsamlı bir işe girdikten sonra, neden düz duvara tırmanan bir makine olmasın :smiley:

Sakın söylediklerimi eleştiri olarak algılamayın, nacizane önerimdir.

Tekrardan hayırlı olsun.

Uğur Bey şimdi anladım ne demek istediğinizi.
Arkada ve Ön makaslara küpelerine dayandı neredeyse.
Ancak özellikle ön tarafının biraz daha kesilmesi gerektiğini bende söyledim.
Bakalım bir kaç deneme daha yapalım, eğer açılar sorun çıkarırsa kesilir zaten...

Merhaba Çağrı,

Çok güzel bir araç olmuş.
Konuya ilgi duyan arkadaşlar ve yeni proje düşünenler için, bu video farklı fikirler verecektir.

Çağrı, video çekti iseniz; yüklesen çok güzel olur.

Tekrar Maşallah.

http://www.youtube.com/watch?v=0b5Qh0JGwqw&feature=fvsr

Çağrı kardeş kolay gelsin nasıl görmemişim ben bu çalışmayı yahu hayırlı olsun pek zalim görünüyor bol çamurlar.

Çağrı yaptıranın kesesine, yapanın ellerine sağlık, hayırlı olsun.
Bolu'da neler yapılıyormuş da biz internetten takip ediyoruz. İnsanın Suzuki'si olunca sanayiden uzak kalıyor ;D
Arada bir çay içmek içinde olsa gitmek lazımmış ;)

suyabatmaz' Alıntı:
Merhaba Çağrı,

Çok güzel bir araç olmuş.
Konuya ilgi duyan arkadaşlar ve yeni proje düşünenler için, bu video farklı fikirler verecektir.

Çağrı, video çekti iseniz; yüklesen çok güzel olur.

Tekrar Maşallah.

http://www.youtube.com/watch?v=0b5Qh0JGwqw&feature=fvsr

Abi zaten araç bir kaç eksiği dışında bitti.
Bundan sonra Boloff gezilerinde çektiğimiz videoları paylaşırım bu sayfada.
Buggy'nin artılarını ve eksilerini dilim döndüğünce anlatırım, merak duyan arkadaşlara.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

SON KONULAR

Geri