Toyota BJ60’dan Buggy Yapımı [BOLU]

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ict3055 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,485
Ynt: Toyota BJ60’dan Buggy Yapımı [BOLU]

dopamin' Alıntı:
Çağrı kardeş kolay gelsin nasıl görmemişim ben bu çalışmayı yahu hayırlı olsun pek zalim görünüyor bol çamurlar.

Teşekkürler abicim.
Yazın işlerimden dolayı uzak kaldım forumdan.
Kış geliyor bol bol görüşürüz :smiley:

Etiketler

camouflage' Alıntı:
Çağrı yaptıranın kesesine, yapanın ellerine sağlık, hayırlı olsun.
Bolu'da neler yapılıyormuş da biz internetten takip ediyoruz. İnsanın Suzuki'si olunca sanayiden uzak kalıyor ;D
Arada bir çay içmek içinde olsa gitmek lazımmış ;)

Vallaha hocam biz hep oralardayız da sen hiç uğramıyon yanımıza :smiley:
Araç Kadir abinin dükkanda, git canlı canlı gör test et yahu ;D

İlhami Hocam Kemal'in Suzi'yi de görmemişsindir sen...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79520.0

Yaw böyle özel ve güzel çalışmalrıda ülkemde görmek,mutlu ediyor beni.
Kolay gelsin ve kutluyorum Çağrı :smiley:

Videoda ki bugy lerin bazıları tüplü mü ? Siyah ve yeşil boruluda arkada tüp gibi bişey bağlı o nedir acaba ?

ict3055' Alıntı:
İlhami Hocam Kemal'in Suzi'yi de görmemişsindir sen...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79520.0
Gördüm, gördüm. Bir yandan onuda takip ediyorum. Lazım olursa kopya falan çekerim diye ;)

fbmy' Alıntı:
Videoda ki bugy lerin bazıları tüplü mü ? Siyah ve yeşil boruluda arkada tüp gibi bişey bağlı o nedir acaba ?

Bira fıçısına benziyorlar :smiley: LPG tankı mı ben de bilmiyorum, araçlar amerikan ama ben şaseler, Roll-cage ve difresansiyel bağlantı detayları için koydum videoyu.

Çağrı gerçekten çok güzel olmuş araç. Bizim ülkemizde de butür çalışmalar yapılması çok önemli, buyüzden video - foto işlerini ihmal etmeyin ;D Mavi carbon görünümlü yarış koltukları çok güzel, nereden aldın?

CDM-SUBARU' Alıntı:
Yaw böyle özel ve güzel çalışmalrıda ülkemde görmek,mutlu ediyor beni.
Kolay gelsin ve kutluyorum Çağrı :smiley:

Saol abicim.
Daha büyük Lastikler de takarız inşallah araç kaldırır ama;
Daha büyük ebat için biraz zamana ihtiyaç var sanırım :D

Yeni iyileştirme planları içinde süspansiyonu helezonlu sisteme çevirmek veya sadece uzun amartisör bulunabilirse sadece amartisör kullanmak,önden yaklaşık 20 cm.daha kısaltmak var, Çamur ve su geçişlerinde sürücülerin korunması için motor üzerine kaput yapmak ve ön kısma cam koymak var arkadaşlar :smiley: Tabi lastikleri 40 veya 42'ye çevirmek de ilerki günlerde düşünülecek seçeneklerden..Yarışlara katılabilmesi için kapıları da yapmaya başladık..İşler çıktıkça Çağrı fotoları atacaktır.Özellikle rolcage'i denemek için bir iki takla atabileceğimiz yerlerde aramaktayız :D

jumanji14' Alıntı:
Yeni iyileştirme planları içinde süspansiyonu helezonlu sisteme çevirmek veya sadece uzun amartisör bulunabilirse sadece amartisör kullanmak,önden yaklaşık 20 cm.daha kısaltmak var, Çamur ve su geçişlerinde sürücülerin korunması için motor üzerine kaput yapmak ve ön kısma cam koymak var arkadaşlar :smiley: Tabi lastikleri 40 veya 42'ye çevirmek de ilerki günlerde düşünülecek seçeneklerden..Yarışlara katılabilmesi için kapıları da yapmaya başladık..İşler çıktıkça Çağrı fotoları atacaktır.Özellikle rolcage'i denemek için bir iki takla atabileceğimiz yerlerde aramaktayız :D

Başkan o taklaları atarken benimde aracın içerisinde olmam gerek :D

Ben bu Başlığı unutuşum :smiley:
Yapılanları anlatayımda yarım kalmasın...

Bu işlemden sonra, aracın Boyası ve Kaportası dıştan kapatıldı.
Arka Diferansiyele Kilit takıldı...
Elektrik tesisatı yapıldı gerektiği kadar... :smiley:

Son Hali, Bu şekle geldi...

Off_Road_Buggy.jpg

Buggy_off_road.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.