KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Mücahit abi bizde neyse o. Adamlar yapmış, bize ancak övmek düşer.
86 model aracın hiç bir mekanik parçasında bir sıkıntı bile çıkmamışsa TYT bu işi biliyordur...
Çok güzel olmuş elinize sağlık, ancak yaparken yaklaşma ve uzaklaşma açısını iyileştirmek açısından şaseyi arkadan ve öndende biraz kısaltmayı düşünmediniz mi ?
Çok güzel olmuş elinize sağlık, ancak yaparken yaklaşma ve uzaklaşma açısını iyileştirmek açısından şaseyi arkadan ve öndende biraz kısaltmayı düşünmediniz mi ?
Çağrı bey yaptığınız kısaltma işlemini gördüm, benim bahsettiğim mesela arka tekerler dışarda kalacak şekilde tekerin gerisinden de şaseyi kısaltarak tekerlerin ön planda kalması ve yaklaşma açısı sorununun ortadan kalkması açısından daha iyi olabilirdi.Bu kadar kapsamlı bir işe girdikten sonra, neden düz duvara tırmanan bir makine olmasın
Sakın söylediklerimi eleştiri olarak algılamayın, nacizane önerimdir.
Çağrı bey yaptığınız kısaltma işlemini gördüm, benim bahsettiğim mesela arka tekerler dışarda kalacak şekilde tekerin gerisinden de şaseyi kısaltarak tekerlerin ön planda kalması ve yaklaşma açısı sorununun ortadan kalkması açısından daha iyi olabilirdi.Bu kadar kapsamlı bir işe girdikten sonra, neden düz duvara tırmanan bir makine olmasın
Sakın söylediklerimi eleştiri olarak algılamayın, nacizane önerimdir.
Uğur Bey şimdi anladım ne demek istediğinizi.
Arkada ve Ön makaslara küpelerine dayandı neredeyse.
Ancak özellikle ön tarafının biraz daha kesilmesi gerektiğini bende söyledim.
Bakalım bir kaç deneme daha yapalım, eğer açılar sorun çıkarırsa kesilir zaten...
Çağrı yaptıranın kesesine, yapanın ellerine sağlık, hayırlı olsun.
Bolu'da neler yapılıyormuş da biz internetten takip ediyoruz. İnsanın Suzuki'si olunca sanayiden uzak kalıyor ;D
Arada bir çay içmek içinde olsa gitmek lazımmış
Abi zaten araç bir kaç eksiği dışında bitti.
Bundan sonra Boloff gezilerinde çektiğimiz videoları paylaşırım bu sayfada.
Buggy'nin artılarını ve eksilerini dilim döndüğünce anlatırım, merak duyan arkadaşlara.