Toyota Buluşması-2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bakkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 360
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,138

Hangi tarihte yapılması uygun olur?

• 29 Ekim

Kullanılan: 4 8.5%
  • Kasým ýn ilk haftasý

Kullanılan: 4 8.5%
  • Kasýmýn son haftasý

Kullanılan: 10 21.3%
  • Aralýk ayý

Kullanılan: 29 61.7%

• Kullanılan toplam oy
    47
  • Anket kapatılmış .
Ynt: Toyota Buluşması-2010

Beğenildiğine çok sevindim. :smiley:
Orman içinde çok güzel biryer.
Su ve tuvalette var:smiley:

Etiketler

Recebim ellerine sağlık güzel yer bence uyar hem tuvaley ihtiyacı falanda kolaylanmış daha ne olsun bide kar yağarsa ohhhhhhhhhhhhhh ;D ;D ;D ;D ;D

yeterki kelebek olmıyalım ;D ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
Recebim ellerine sağlık güzel yer bence uyar hem tuvaley ihtiyacı falanda kolaylanmış daha ne olsun bide kar yağarsa ohhhhhhhhhhhhhh ;D ;D ;D ;D ;D

yeterki kelebek olmıyalım ;D ;D ;D ;D
Sağol dostum :smiley:
Kelebeği anladıkta,Cabir i anlamadım valla. ;D ;D

fissek' Alıntı:
Sağol dostum :smiley:
Kelebeği anladıkta,Cabir i anlamadım valla. ;D ;D
;D ;D ;D ;D cabir işi uzun mevzu kamp yerinde anlatırız sana hem Erkan abi belki yanında getirir bellimi olur ;D ;D ;D ;D ;D
(onsuz pek çıkmazda özellikle erkek hakim yerlere) ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
;D ;D ;D ;D cabir işi uzun mevzu kamp yerinde anlatırız sana hem Erkan abi belki yanında getirir bellimi olur ;D ;D ;D ;D ;D
(onsuz pek çıkmazda özellikle erkek hakim yerlere) ;D ;D ;D

Aahahaha senin yatacak yerin yok yatacaaaaakkk ahahahaa

CDM-SUBARU' Alıntı:
Aahahaha senin yatacak yerin yok yatacaaaaakkk ahahahaa
Aşkolsun abi mevzuyu ben açmadımki ;D adam merak etmiş netice de sevdiğimiz bi dostumuz hem Bursa da ev sahibimiz merakını gidermiyelimmi ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
Aşkolsun abi mevzuyu ben açmadımki ;D adam merak etmiş netice de sevdiğimiz bi dostumuz hem Bursa da ev sahibimiz merakını gidermiyelimmi ;D ;D ;D
Ya dün epey kıllı bi herifin resmi altında işte Cabir diyoduda,ben ondan şeyettimdi ;D
CDM-SUBARU' Alıntı:
Anlatırım be Recep :smiley: öyle öenmli bişeyde değil,sen bakma bu değişkengillere ;D
O zaman bi yanlış anlama var,demek ki önemli değilmiş. ;D

fissek' Alıntı:
Ya dün epey kıllı bi herifin resmi altında işte Cabir diyoduda,ben ondan şeyettimdi ;DO zaman bi yanlış anlama var,demek ki önemli değilmiş. ;D
hah recebim iki kıllı bi hamama yaraşır daha ne diyim ben sana ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
hah recebim iki kıllı bi hamama yaraşır daha ne diyim ben sana ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Bursa da kaplıca çok,aile banyoları da var. ;D ;D
Bana tarih verin yer ayırttırayım. ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

SON KONULAR

Geri