Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 580
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,106
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011)

HAKDANEFE' Alıntı:
E ne yapalım resimleriniz ile yetineceğiz artık..Kürşat bey de pajero sahibi olduğuna göre belki durumdan vazife çıkarır da bir mitsubishi kampı organize eder.. :'( :'( :'( :-\

kamp olmasada bir gezi planlıyorum baharda yaylalar biraz çiçek açınca :smiley:

Etiketler

kürsad abi eski fanatik toyotacıdır...))

Kurşatin ne oldugunu bilmedigimiz için biz onu o haliyle kabul ettik. Mesela bir cem bir lokman abi bunlar tenekecide olsalar neticede bir toyotayada sahipler baş koşede yerleri var.
Bunun yaninda her kampimiza gelen bizden olan arkadaşlarimiz buyuklerimiz var mesela bir bulent abi saglik durumu el verirde gelirse mutlu oluruz. mesela tolga mesela ankara gurubundan arkadaşlarimiz eski toyataci olsalarda yerleri hazir. umut caglar eren teneke kardeşler mustafa abi mesela kerim abi ayrica bir yavuz abi diger yavuz abi

Yani burda benim anlatmak istedigim daha onceki kamplarimizda bizi yanliz birakmamiş tek bir ricamizla 300/500 km yol yapan arkadaşlarimizin yerleri butun kamplarimizda hazirdir.
Burda dikkat edilen unsur o arkadaşlarimizin kampdaki butun arkadaşlarimizla kaynaşmiş olmasidir. bir benim degil herkezin dostu olmalaridir.

Ornek veriyorum benim bir arkadaşim takildi peşime geldi kimi taniyor beni bu olmaz veya forumdan muhabbetimize ortak olan bir arkadaşimiz takildi geldi oda olmaz.

Lafim şahsiniza degil bu kadar lafi banami ettin demeyin sakin kalin saglicakla
kusat sag koltugu bana ayir sizin gezinizde yada arabamla supurucu olurum :smiley: :smiley:
gecen sefer 3 kere uyardigimiz ki degişik sahislar tarafindan uyarildi abi kal gel sen bu hoş degil.
Açik konuşiyim mesela tenekeciler bizden daha aktifler buluşuyolar daha samimiler ben onlarla olmakdan keyifde aliyorum. Bir dunya laf ediyorum adamlara forumlarda birde aralarina gidiyorum gulup egleniyoruz. çogunuda taniyorum onlarda beni ama bu kamplarina kendi arabamla gidebilecegim anlamina gelmez. Saygı duymak lazim..

Sen gel müco mitsubihsi gezisinde benim arabayı kullan bende foto video çekerim, sana foto video çektirmekden daha iyidir ;D

ok dostum ya bilsemde sen genede bir baksana arabanin butun parçalarina miktatis tutunuyo dimi ? sanci yapiyo aksi durum sonraa

RedlinE' Alıntı:
ok dostum ya bilsemde sen genede bir baksana arabanin butun parçalarina miktatis tutunuyo dimi ? sanci yapiyo aksi durum sonraa

yok japon bu tenekeyle işi olmaz spor araba dışında ;D

mücahit açıklama için sağol aydınlatıcı oldu ne diyeyim ??? ??? ??? ???
O zaman tek tabanca gelinecek araçlarla arkadaş yok ??? ??? ???

kursadin toyota almasina gerek yok kendisi toyota zaten

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
kursadin toyota almasina gerek yok kendisi toyota zaten

saol abi para biriktiriyorum büyüyünce alıcam inşallah ;D ayrıca toyota yaris var ;D

Ankara harbiden bozulmuş ya Cihan abi diyoduda inanmiyodum. Umut caglar mustafa abi gelir inşallah eski toyotaci olaraktan

Ben basıcam o kampı, o kadar dedimki 12-13 ünde yapalım ;D

Burdan topladığım bütün silahlarla gelirsem görürsünüz, hepinizi lastiklerinizden vuracağım ;D

hsbasar' Alıntı:
Ben basıcam o kampı, o kadar dedimki 12-13 ünde yapalım ;D

Burdan topladığım bütün silahlarla gelirsem görürsünüz, hepinizi lastiklerinizden vuracağım ;D

sen zaten marta kalmaz dönersin mecburen :smiley:

cemtascioglu' Alıntı:
hah cuk olmus anca pıknıge gıdersın pejorayla ;D

az bekle sen yapayımda arabayı sonra ararsın Kürşad kardeşim gel şurda battım krutar, yok şurası bozuldu gel kurtar derim o zaman gelmez benimki anc apikniğe gideirm diye ;D ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri