Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011)
Kurşatin ne oldugunu bilmedigimiz için biz onu o haliyle kabul ettik. Mesela bir cem bir lokman abi bunlar tenekecide olsalar neticede bir toyotayada sahipler baş koşede yerleri var.
Bunun yaninda her kampimiza gelen bizden olan arkadaşlarimiz buyuklerimiz var mesela bir bulent abi saglik durumu el verirde gelirse mutlu oluruz. mesela tolga mesela ankara gurubundan arkadaşlarimiz eski toyataci olsalarda yerleri hazir. umut caglar eren teneke kardeşler mustafa abi mesela kerim abi ayrica bir yavuz abi diger yavuz abi
Yani burda benim anlatmak istedigim daha onceki kamplarimizda bizi yanliz birakmamiş tek bir ricamizla 300/500 km yol yapan arkadaşlarimizin yerleri butun kamplarimizda hazirdir.
Burda dikkat edilen unsur o arkadaşlarimizin kampdaki butun arkadaşlarimizla kaynaşmiş olmasidir. bir benim degil herkezin dostu olmalaridir.
Ornek veriyorum benim bir arkadaşim takildi peşime geldi kimi taniyor beni bu olmaz veya forumdan muhabbetimize ortak olan bir arkadaşimiz takildi geldi oda olmaz.
Lafim şahsiniza degil bu kadar lafi banami ettin demeyin sakin kalin saglicakla
kusat sag koltugu bana ayir sizin gezinizde yada arabamla supurucu olurum

gecen sefer 3 kere uyardigimiz ki degişik sahislar tarafindan uyarildi abi kal gel sen bu hoş degil.
Açik konuşiyim mesela tenekeciler bizden daha aktifler buluşuyolar daha samimiler ben onlarla olmakdan keyifde aliyorum. Bir dunya laf ediyorum adamlara forumlarda birde aralarina gidiyorum gulup egleniyoruz. çogunuda taniyorum onlarda beni ama bu kamplarina kendi arabamla gidebilecegim anlamina gelmez. Saygı duymak lazim..