Toyota Corolla'mı Vİitara & Terios'la Takas Etmeyi Düşünüyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslankurt72 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,282

aslankurt72

Kamp II
2004 MODEL TOYOTA COROLLA TERA İLK SAHİBİ VE TEK BİNİCİ 61.000 KM.
Normal olarak bir aracı 0 alıp 10 yıl kullandıktan sonra değiştiriyordum. Acemi 80 vasıtasıyla Off-road' a heveslendim. Bana uygun olduğunu düşündüğüm 2004 ve üstü temiz kullanılmış SUZİKİ GRAND VİTARA veya TERİOS 1500 motor la takas etmeyi düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Etiketler
Ynt: Satmaya Kıyamadığım Toyota Corolla'mı GR Vİitara & Terios'la Takas Etmeyi Düşünüyorum

seçeneklerden grand vitara derim nedeni arazi ve off-road bir süre sonra alışkanlık yapar ve kendinizi hep bir zor parkur için zorlarsınız bu zorlamada size bazı modifikasyonlar gerekecektir vitara için seçenekler çok olduğundan bu birinci sebep

seçeneklerden grand vitara derim nedeni daha büyük bir araç otoyolda daha konforlu olduğu için bu da ikinci sebep

Ynt: Satmaya Kıyamadığım Toyota Corolla'mı GR Vİitara & Terios'la Takas Etmeyi Düşünüyorum

teşekkürler şimdi terios için görüşmeye gidiyorum.Terioscular araçlarından memnun tarsus çamlıyayla etkinliğinde diğerlerinin yaptığı herşeyi terios 1.3 yapınca ekonomik diye heveslendim.Önerilerinizi dikkate alarak tok alıcı olacağım.

terios japonya ve birkaç ülkede daha toyota rush adı altında satılıyor...toyotanın kalitesini dayanıklılığını biliyorsunuz diye söylüyorum..bi de terioscular çoğalsında bizde paylaşalım... :-}}}}

ben terios kötü demedim yaptığı işler kötü değil ve kullanıcıları sorun ile karşılaşmıyor pek şikayet olan araç değil

sadece şahsi fikrimi söyledim

2009 model terios silver aldım.Hayırlısı terioscular aranıza bir kişi daha katıldı.Umarım araç arazide çamurlanınca inip silerek sizin yüz karanız olmam ;D

hayırlı olsun..güle güle kullanın...hergün keyifle binersiniz umarım...