Daha bir çok değişiklik var araçta onlarda yawaş yawaş çıkıcak ortaya.. Tabi biraz orjinallliği bozduk ama olsun Kupanın dış temizliğine başladık bugun bir yandan.. Yarın macunlamaya başlıyor ustam.. Nasipse Pazar boyamış olucaz arabayı
aracınızın kaporta evveliyatı iyi görünüyor buda ortaya düzgün bir işçiliğin çıkacağının habercisi. şaşi rengi harika olmuş bu aracınızı diğer hilüxlerden farklı kılacak emin olun. bu işlemlerin hepsinden geçmiş birisi olarak kendi aracımın rengini öneriyorum size MAT SİYAH .. emin olunki mat siyah çok iyi duruyor bu araclarda. kendi lastik ebatlarımı nekadar hatırlamıyor olsamda sizin için bulmaya çalışıcam. jantları pro-comp kullanırsanız ki ben kullanmıştım özenle kullanılırsa fena durmuyolar. kasadaki değişikliği boyadan sonra merak ediyorum. şimdilik kolay gelsin.
Renk mat siyah o kararlaştırıldı Jant olarak buldum sayılır. Sitemizden ama pro kullanmayı düşünmüorum, çokda özenemiyeceğim için yazık olur o jantlara
Bugun boş durmadık araç içeride kaporta temizliği yapıldı ve macunlamaya başladı ustam.. Aslında pekte iş yokmuş gibi görünsede iş çok.. Renk itibari ile güzel bir çalışma çıkarmaya çalışıyoruz.